OMNIA Web Agency COMBO

Op deze pagina lees je meer over onze meest innovatieve diensten. Deze unieke formules combineren webdesign met online marketing. Ze zijn ontworpen voor startups, ondernemers in bijberoep en lokale ondernemingen.

OMNIA Web Agency

Combo

Op deze pagina lees je meer over onze meest innovatieve diensten. Deze unieke formules combineren webdesign met online marketing. Ze zijn ontworpen voor startups, ondernemers in bijberoep en lokale ondernemingen.

RENTAL PACKAGES

OMNIA Web Agency Exclusief Concept

“Om startups en ondernemers in bijberoep de extra boost te geven die ze nodig hebben, hebben we een zeer nieuw en innoverend concept bedacht.”

De Rental Packages bieden deze bedrijven de mogelijkheid om hun website volledig op maat te laten ontwikkelen volgens ons hoogste WEB Package, en deze vervolgens van ons te huren voor een periode van twee jaar.

Uiteraard gaat het verder dan enkel de ontwikkeling van een professionele website op maat.

Elk Rental Package wordt samengesteld uit een sterke combinatie van online marketing diensten. De uitkomst? Een strategie die het bedrijf gegarandeerd sterker maakt en groei oplevert. Dit gaat samen met een besparing die kan oplopen tot meer dan € 15 000.

Als je als één van de eersten van deze unieke formules wenst te genieten, kan je hiervoor steeds vrijblijvend contact met ons opnemen en een GRATIS Strategie Sessie inplannen om de mogelijkheden verder te bespreken.

Meer details over hoe dit systeem werkt kan je lezen via de knop hieronder.

OMNIA LEAD GENERATION SYSTEEM &
OMNIA DIRECTORY

Vanuit onze missie om bedrijven via webdesign en online marketing te helpen om te groeien en sterker te worden, hebben we een volledig uniek Lead Generation Systeem ontwikkeld, uitsluitend voor lokale dienstverlenende bedrijven.

Onze taak? Jou een betrouwbare stroom van nieuwe potentiële klanten (leads) bezorgen. Elke dag van het jaar.

Je hoeft niet langer te rekenen op enkel mond-tot-mondreclame, wat op elk moment zou kunnen vertragen of stilvallen. Als je Lead Generation Klant wordt, worden je gegevens toegevoegd aan een volledig geoptimaliseerde website met één doelstelling: ervoor zorgen dat hoogst kwalitatieve website bezoekers met jou contact opnemen.

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is hen het laatste zetje geven die ze nodig hebben om bij jou hun oplossing te vinden.

We werken hiervoor met een pay per lead systeem. Behalve een lage opstartkost van € 145.00, betaal je uitsluitend voor resultaten; mensen, in je doelgroep, die met jou contact opnemen.

Interesse? Deze methode is zeer nieuw en zeer innoverend. We starten daarom met een kleine groep test cases. Voor deze klanten valt de opstartkost weg, en hoeven ze pas te betalen vanaf ze een eerste klant binnen halen via dit systeem.

Neem contact met ons op om je interesse te uiten. We plaatsen je op een wachtlijst en laten je weten wanneer we met de test cases starten.