OMNIA Web Agency RENTAL PACKAGES

Op deze pagina vind je alle details over het exclusieve concept dat startups en ondernemers in bijberoep de kans geeft om hun website van ons te huren. Zij krijgen de vruchten van onze beste diensten, met een groot voordeel.

OMNIA Web Agency

Rental Packages

Op deze pagina vind je alle details over het exclusieve concept dat startups en ondernemers in bijberoep de kans geeft om hun website van ons te huren. Zij krijgen de vruchten van onze beste diensten, met een groot voordeel.

Hoe is dit concept ontstaan?

OMNIA Web Agency wil zo veel mogelijk lokale KMO’s helpen groeien en (nog) meer succesvol te worden met behulp van subliem webdesign en de beste online marketing strategieën.

Ook al hanteren we eerlijke tarieven, startups en zelfstandigen in bijberoep hebben vaak niet de financiële mogelijkheid om van onze meest complete strategieën te kunnen genieten.

De OMNIA Rental Packages zijn specifiek voor deze doelgroep ontwikkeld. We willen hen de kans geven op een vliegende start richting meer groei.

Hoe werkt dit concept precies?

Het concept vertrekt steeds vanuit subliem webdesign. Een website op maat, inclusief alles van het GOLD WEB Package. Vervolgens stellen we een persoonlijke groei strategie samen.

Je betaalt een opstartkost in de vorm van een Kickstart Package. Na de lancering van de website betaal je vervolgens een vast, maandelijks bedrag (v.a. € 595.00).

De website, domeinnaam en bepaalde werkzaamheden blijven van ons. Jij huurt dit twee jaar lang voor een totale besparing tot meer dan € 15 000.00.

Waarom zou je hiervoor opteren?

Kiezen voor een Rental Package levert enorme besparingen op. Naast een initiële korting, geniet je twee jaar lang van een maandelijkse korting tussen 15% en 30% t.o.v. de normale tarieven.

In alle gevallen geldt dat we een website ontwerpen die aan onze hoogste kwaliteitsvereisten voldoet en volledig is afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijf.

We zorgen daarnaast voor het volledige onderhoud en doen al het nodige om je zaak meetbare resultaten op te leveren via de methodes die je gekozen hebt.

Zie je geen resultaten na 6 maanden? Dan kan je vervroegd uit de overeenkomst stappen en/of krijg je een deel van je geld terug. Zó zeker zijn we van onze werkwijze en het leveren van resultaten!

Wat als je niet meer wilt huren?

Onze huurformules worden steeds aangegaan voor een periode van 2 jaar, zijnde 24 maandelijkse schijven. Dit is tevens de maximale termijn die mogelijk is.

We stellen enkel Rental Packages samen waarvan we zeker zijn dat ze gaan helpen om je bedrijf te laten groeien. We werken nauw samen met jou om dit te realiseren én we sturen bij waar nodig.

Elke 6 maanden maken we een balans op van de voorbije periode. Als blijkt dat er geen vooruitgang was, blijft onze initiële garantie van kracht voor de voorbije periode.

Op het einde van de overeenkomst, betaal je € 1 295.00 zodat de website en domeinnaam van jou zijn. Dan kan je verder genieten van onze diensten voor de standaard tarieven.

Rental Packages Details

Wat zijn onze beloftes?

Belofte 1

Het tarief waaraan je start ligt vast voor de volledige periode (2 jaar). Zo weet je exact hoeveel je minimum bespaart. Na deze periode kan je verder van onze diensten genieten voor onze standaard tarieven van dat moment. Dit ligt dan telkens vast voor één jaar.

Belofte 2

We doen er alles aan om je zo snel mogelijk én duurzaam resultaten op te leveren met de gekozen online marketing strategie.

Daarnaast zorgen we dat je website in topconditie blijft.

Sublieme communicatie en rapportage is uiteraard essentieel. Daarom maakt maandelijkse rapportage ook deel uit van elk Rental Package. We bespreken steeds samen de doelen, de werkzaamheden enzoverder.

Tenslotte meten we ook steeds alle resultaten. Het is de bedoeling om zo precies mogelijk te achterhalen wat je uit je investering in onze diensten haalt.

Belofte 3

Het is onze missie om steeds te gaan voor een persoonlijke aanpak. Dat betekent ook dat ons advies steeds volledig op maat is van jouw bedrijf. Vanuit onze expertise en ervaring, doen we jou een voorstel waarvan we overtuigd zijn dat het de gewenste resultaten zal opleveren. We reageren snel als blijkt dat aanpassingen nodig zijn. Zo bouwen we aan een duurzame en zorgeloze samenwerking.

Interesse?

Ben je een startup of ondernemer in bijberoep en wil je professionele steun krijgen bij het bereiken van je (groei)ambities? Reserveer dan nu een gratis en vrijblijvende Strategie Sessie, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat met Individuele Diensten?

Net zoals bij de afzonderlijke pakketten, zijn ook hier alle relevante Individuele Diensten beschikbaar.

Het spreekt voor zich dat bepaalde Opties, zoals schrijven van websiteteksten, professionele foto’s en logo design niet in de huurformule opgenomen worden.

Hierbij betaal je dezelfde éénmalige kost zoals anders. Jij hebt hier volledig recht op. Dat betekent dat je deze nooit kan verliezen, ook niet wanneer je zou stoppen met betalen zonder de website over te kopen.

Wanneer start online marketing?

Online marketing werkzaamheden (SEO, social media marketing, e-mailmarketing en/of reputatie marketing) starten meestal pas na de initiële lancering van de website.

Uitzonderingen hierop zijn wel mogelijk. Zo kan het soms belangrijk zijn om de lancering van de website aan te kondigen aan klanten en leads, om hierover meer spanning op te bouwen.

De eerste maandelijkse som betaal je na lancering van de website, waarna we aan de slag gaan om de gewenste resultaten na te streven.

Het gehele concept van Rental Packages is gericht op het halen van zeer sterke resultaten voor startups en ondernemers in bijberoep die zonder dit extra voordeel nog niet de nodige omzet draaien om in deze mate in te zetten op online groei.

Wanneer ga ik resultaten zien?

Wanneer je precies resultaten gaat beginnen zien is zeer afhankelijk van heel wat factoren binnen de verschillende technieken.

Voor je SEO Marketing is Google de grote externe factor die hier heel veel invloed op uitoefent. Een nieuwe website moet eerst geïndexeerd worden in de zoekmachines (opgenomen worden in de resultaten). Dankzij onze strategieën duurt dit niet lang, maar verwacht wel het enkele maanden kan duren voordat je op de eerste pagina van Google terecht komt. Alles hangt hierbij af van wat je concurrenten doen.

Bij Social Media Marketing (SMM) en e-mailmarketing spelen jouw budget en hoe actief je bent een grote rol. Je hebt hier dus wel wat meer controle over en mag dan ook sneller resultaten verwachten.

Ook voor Reputatie Marketing hangt veel af van hoe actief hierrond wilt werken. Resultaten hiervan zijn vaak indirect; meer vertrouwen, goeie reviews en de mogelijkheid om deze te promoten via verschillende kanalen. Daarom bieden we dit niet aan als afzonderlijk Rental Package, maar enkel als deel van het All-In-One Rental Package.

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We verstaan dat de keuze voor een digitale partner niet eenvoudig is. Voor ons bestaat er echter geen twijfel.

"Wil je de opportuniteiten van de digitale wereld maximaal benutten? Dan is OMNIA Web Agency de perfecte partner om je doelen te verwezenlijken."

Je hoeft ons niet gewoon op ons woord te geloven. Onze positieve reviews en resultaten spreken voor zich. We zijn er bovendien van overtuigd dat we jou met onze diensten de gewenste, resultaten zullen opleveren. Onze focus is namelijk steeds JOUW succes en doelen.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

  • Betaalbare, transparante pricing
  • Innovatieve diensten
  • Kostefficiëntie
  • Subliem support en communicatie
  • Hoge flexibiliteit en begrip voor elke situatie
  • Expertise in webdesign & online marketing
  • ...

Plan direct een GRATIS Strategie Sessie en laat je overtuigen.