OMNIA Web Agency

OMNIA Web Agency ONLINE MARKETING

Op deze pagina ontdek je wat online marketing is, uit welke winstgevende strategieën ons portfolio bestaat, en hoe we deze diensten bundelen om je bedrijf te helpen om te groeien en sterker te worden.

OMNIA ONLINE MARKETING DIENSTEN

Introductie

OMNIA Web Agency heeft zich gespecialiseerd in twee zeer belangrijke luiken van de digitale wereld: webdesign en online marketing.

Bij online marketing maakt een bedrijf gebruik van online kanalen om de zichtbaarheid van hun bedrijf, producten en/of diensten te verhogen en meer klanten te bereiken.

Wij hebben sinds onze lancering een portfolio van zeer kwalitatieve online marketing diensten samengesteld, om in te zetten op vier uiterst winstgevende strategieën:

  • Search Engine Optimisation (SEO) Marketing: zichtbaarheid creëren bij klanten doordat je gevonden wordt op relevante zoekwoorden die je doelgroep ingeeft in Google (en andere zoekmachines).
  • Social Media Marketing (SMM): zichtbaarheid creëren bij klanten door op de voor jouw bedrijf meest relevante sociale media platformen in te zetten.
  • eMail Marketing: contact onderhouden met bestaande en potentiële klanten, de conversie (behalen van de gewenste resultaten) van alle andere activiteiten verhogen met email marketing automation.
  • Reputatie Marketing: je (online) reputatie verhogen via online reviews, online content en social media vermeldingen van je merk, deze content inzetten om je bedrijf en resultaten te versterken.

Onze filosofie

We willen elke KMO de kans geven om sterker en winstgevender te worden met behulp van de digitale wereld. Het is onze visie om betaalbare, professionele diensten aan te bieden die meetbare resultaten opleveren voor onze klanten.

We vertrekken steeds vanuit een website dat we van de basis af opbouwen. Dit kan een volledig nieuwe website zijn, of een redesign van een bestaande website – op onze infrastructuur. Dit is de enige manier waarop we de beste resultaten kunnen garanderen.

Doordat we heel wat kosten uitsluiten (bv. de kost van kantoren en werknemers) en door een efficiënte manier van werken, zijn we in staat om betere, meer voordelige en meer innovatieve formules aan te bieden dan onze concurrentie.

Hoe we werken

Voordat we starten met de maandelijkse werkzaamheden van jouw online marketing strategie, voeren we een volledige Online Marketing Campagne uit. Deze bestaat uit 12 stappen en is verkrijgbaar als WEB Package Upgrade.

Meer nog, het is pas nadat we de eerste 5 stappen van deze campagne hebben uitgevoerd, dat je een definitieve online marketing strategie kiest.

Deze strategie wordt steeds na persoonlijke gesprekken gefinaliseerd en wordt volledig op maat van jouw bedrijf, sector, noden, doelen en financiële mogelijkheden afgestemd. Deze bestaat uit één of meerdere van onze online marketing diensten: SEO MarketingSocial Media Marketing (SMM)eMail MarketingReputatie Marketing.

Wil je nog sneller geholpen worden? Plan dan direct een gratis en vrijblijvende Strategie Sessie in, zodat we jou persoonlijk kunnen verder helpen.