OMNIA Web Agency

OMNIA Web Agency eMAIL MARKETING

Op deze pagina ontdek je waarom e-mail marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

Introductie tot eMail Marketing

Als je met de investering in een professionele website meer wilt bereiken dan enkel een online contactpunt voor je klanten en prospecten, dan zijn online marketing inspanningen een absolute noodzaak. Met de juiste combinatie van strategieën en met de nodige expertise, zorg je ervoor dat elke “kost” die je hiervoor doet (zowel voor de website zelf, als voor de marketing activiteiten), een investering wordt waar je veel meer uithaalt dan wat je betaalde.

Wat is email marketing?

E-mail blijft één van de beste manieren om contact te houden met bestaande klanten én om contact te leggen met potentiële klanten. Dit kan zijn in de vorm van nieuwsbrieven, acties, het verkrijgen van getuigenissen,…

Enkele belangrijke voordelen van e-mail zijn: het is goedkoop, heeft een uitstekende ROI (Return On Investment), alle gegevens zijn zeer goed te analyseren en het is zeer schaalbaar.

Een zeer belangrijk deel van email marketing, is email marketing automation. Zoals de naam zegt, is dit het automatisch versturen van relevante informatie, voor de juiste personen. Dit is altijd zeer persoonlijk. Een typisch voorbeeld is het sturen van een kortingscode wanneer iemand jarig is.

Waarom zijn maandelijkse inspanningen noodzakelijk?

Maandelijkse inspanningen voor email marketing bestaan uit een aantal delen:

 • Versturen van maandelijkse berichten met waardevolle informatie. Opgelet: dit is niet enkel “nieuws” over je bedrijf. Het moet echt een meerwaarde bieden voor de ontvangers.
 • Maandelijkse onderhoud van je e-mail marketing software.
 • Bijsturen van bestaande automatisaties en het opstarten van nieuwe.

Wat wij vaak doen, is een automatische reeks e-mails instellen als opvolging wanneer iemand zich inschrijft op de website. Dit is één van de beste manieren om aan “lead capturing” te doen. Leads zijn in deze context de bezoekers van je website. Het gebeurt heel vaak dat zij even op je website surfen, maar dan weg gaan en vergeten van je bestaan…

Als je hun e-mailadres kan krijgen in ruil voor een “lead magnet” (bv. e-book of brochure), dan kan je het contact blijven behouden en meer mensen converteren tot klanten.

Waarom OMNIA?

Onze eMail Marketing Diensten bieden je op een zeer voordelige manier toegang tot professionele e-mail marketing. Je hebt toegang tot de OMNIA eMail Service, in combinatie met onze expertise en support. Je hebt zeer veel vrijheid in wat je wenst uit te besteden. Indien je zelf nog steeds een deel van de e-mail marketing wenst uit te voeren, is dit ook mogelijk dankzij de zeer eenvoudig te gebruiken software. Dan ontvang je de nodige consultancy als deel van je CUSTOM Kickstart Package (zie verder).

Voor verdere informatie en persoonlijk advies, nodigen we je graag uit om direct een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie in te boeken.

CUSTOM KICKSTART PACKAGE

Wat is het?

De Online Marketing Campagne is ontworpen als fundament voor jouw online marketing inspanningen, welke deze ook zijn. Daarom bevat deze nog niet alle noodzakelijke ingrediënten van elke strategie in ons arsenaal (SEO Marketing, Social Media Marketing (SMM), eMail Marketing, Reputatie Marketing).

Daarom hebben we het CUSTOM “Kickstart Package” ontworpen. In dit pakket met een lage, eenmalige investering, zorgen we voor de specifieke ingrediënten die nodig zijn om met een bepaalde methode actief aan de slag te gaan.

Wat is inbegrepen?

 • Status-quo bepalen*
 • Doelstellingbepaling*
 • Concurrentieanalyse*
 • Brainstormsessie & strategiebepaling

Het Kickstart Package wordt verder aangevuld met enkel de Individuele Diensten die voor jouw specifieke Online Marketing Strategie relevant zijn.

*Inbegrepen in Online Marketing Campagne

Prijs op maat
Prijs op maat

OMNIA INDIVIDUELE DIENSTEN

De e-mail gerelateerde Individuele Diensten splitsen we op in twee delen.

De OMNIA eMail Service, waarbij je een subscriptie kan nemen van 1 000 tot meer dan 1 miljoen subscribers.

De OMNIA Mailing Service, waarbij we jou helpen bij het schrijven van overtuigende e-mails, het effectief versturen en analyseren van e-mail campagnes enz.

We bekijken graag met jou alle mogelijkheden tijdens/na een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie.

Online marketing strategieën die verschillende vormen combineren, zorgen voor de beste resultaten. Tijdens deze gratis kennismaking, luisteren we naar je om een advies te geven op maat van je bedrijf, uitdagingen, doelen en noden.

Zet vandaag nog deze risicovrije eerste stap richting de digitale transformatie van je onderneming.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik korting krijgen?

Het antwoord is ja! We willen onze Klanten belonen voor hun maandelijkse investering in onze Diensten en hun loyaliteit.

Daarom bieden we een vaste korting:

 • Tot 10% o.b.v. het maandelijkse bedrag.
 • Tot 5% loyaliteitsbonus.

Op deze manier ontvang je een korting tot 15% op onze Online Marketing Diensten!

Hoe zit het met BTW?

Alle bedragen op de website zijn steeds exclusief btw waar deze van toepassing is. Meer details vind je ook in onze voorwaarden.

Is er een garantie?

Een garantie bieden op welke specifieke resultaten je mag verwachten, is altijd moeilijk bij online marketing. Er zijn heel wat externe factoren die hier invloed op hebben.

Op zichzelf kan e-mailmarketing al resultaten opleveren. Maar het is in combinatie met andere inspanningen dat je er zeer mooie resultaten uit zal halen.

Je krijgt áltijd de garantie dat we het uiterste doen om je de gewenste resultaten te helpen behalen.

Om je te bedanken voor je engagement en vertrouwen in ons, bieden we je daarbovenop ook specifieke garanties.

We bekijken dit graag persoonlijk na een eerste gratis Strategie Sessie.

Hoelang loopt een overeenkomst?

Je gaat steeds een verbinding aan voor minimum 3 maanden. De overeenkomst wordt telkens automatisch verlengd, zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken.

We kunnen wel uitzonderingen toestaan in geval van bijzondere omstandigheden. Flexibiliteit is één van onze kernwaarden.

Wil je een overeenkomst stopzetten? Verwittig ons dan 3 maanden op voorhand, zodat we alles kunnen stopzetten en kunnen kijken of we jouw strategie eventueel kunnen bijsturen.

Het onze doelstelling is om jou de best mogelijke resultaten op te leveren. Hoe meer succes je met onze hulp hebt, hoe beter dit is voor onze reputatie en het bereiken van onze missie en visie.

Elk bedrijf is anders. Daarom is het belangrijk om de eerste periode te kunnen testen wat wel of niet werkt. De minimale periode van 3 maanden helpt te voorkomen dat je vroegtijdig zou stoppen, voordat je de gewenste resultaten kan behalen.

Ik begrijp niet alle termen!

Het is heel normaal dat je niet alle termen begrijpt of weet waarom je nu precies bepaalde zaken nodig hebt.

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle (technische) termen in verband met je website en online bedrijfsstrategie.

Lees het blogbericht!

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We beseffen dat er voor heel wat bedrijven een financiële drempel is om de stap naar maandelijkse online marketing inspanningen te zetten en het behalen van resultaten uiteraard essentieel is.

“Voor al je online marketing inspanningen, biedt OMNIA Web Agency een oplossing op maat van jouw bedrijf. We doen er alles aan om je bedrijf meetbare resultaten op te leveren.”

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De positieve reviews en resultaten spreken voor zich. We zijn er van overtuigd dat we de juiste partner zijn in de online groei van jouw onderneming. Onze diensten zijn volledig gefocust op het vergroten van JOUW succes.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

 • Vaste, maandelijkse bedragen
 • Persoonlijke aanpak
 • Focus op resultaat
 • Sublieme service
 • Ongezien hoge flexibiliteit en begrip voor elke situatie. We vinden een oplossing die bij jou past!
 • Passie en specialisatie in webdesign & online marketing

Plan direct je gratis en vrijblijvende Strategie Sessie en laat je overtuigen.