OMNIA Web Agency eMAIL MARKETING

Op deze pagina ontdek je waarom e-mail marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

OMNIA Web Agency

eMail Marketing

Op deze pagina ontdek je waarom e-mail marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

Introductie tot eMail Marketing

Als je met de investering in een professionele website meer wilt bereiken dan enkel een online contactpunt voor je klanten en prospecten, dan zijn online marketing inspanningen een absolute noodzaak. Met de juiste combinatie van strategieën en met de nodige expertise, zorg je ervoor dat elke “kost” die je hiervoor doet (zowel voor de website zelf, als voor de marketing activiteiten), een investering wordt waar je veel meer uithaalt dan wat je betaalde.

Wat is email marketing?

Voor alle bedrijven blijft e-mail één van de beste manieren om contact te houden met bestaande klanten én om contact te leggen met potentiële klanten. Dit kan zijn in de vorm van nieuwsbrieven, acties, het verkrijgen van getuigenissen,…

Enkele belangrijke voordelen van e-mail zijn: het is goedkoop, heeft een uitstekende ROI (Return On Investment), alle gegevens zijn zeer goed te analyseren en het is zeer schaalbaar.

Een zeer belangrijk deel van email marketing, is email marketing automation. Zoals de naam zegt, is dit het automatisch versturen van relevante informatie, voor de juiste personen. Dit is altijd zeer persoonlijk. Een typisch voorbeeld is het sturen van een kortingscode wanneer iemand jarig is.

Waarom zijn maandelijkse inspanningen noodzakelijk?

Maandelijkse inspanningen voor email marketing bestaan uit een aantal delen:

 • Versturen van maandelijkse berichten met waardevolle informatie. Opgelet: dit is niet enkel “nieuws” over je bedrijf. Het moet echt een meerwaarde bieden voor de ontvangers.
 • Maandelijkse onderhoud van je e-mail marketing software.
 • Bijsturen van bestaande automatisaties en het opstarten van nieuwe.

Wat wij vaak doen, is een automatische reeks e-mails instellen als opvolging wanneer iemand zich inschrijft op de website. Dit is één van de beste manieren om een aan “lead capturing” te doen. Leads zijn in deze context de bezoekers van je website. Het gebeurt heel vaak dat zij even op je website surfen, maar dan weg gaan en vergeten van je bestaan…

Als je hun e-mailadres kan krijgen in ruil voor een “lead magnet” (bv. e-book of brochure), dan kan je het contact blijven behouden en meer mensen converteren tot klanten.

De oplossing: OMNIA eMail Packages

Met onze eMail Packages bieden we je op een zeer voordelige manier toegang tot professionele e-mail marketing. Je hebt toegang tot de OMNIA eMail Service, in combinatie met onze expertise en support. Je hebt zeer veel vrijheid in wat je wenst uit te besteden. Indien je zelf nog steeds een deel van de e-mail marketing wenst uit te voeren, is dit ook mogelijk dankzij de zeer eenvoudig te gebruiken software. De nodige consultancy ontvang je samen met het eMail Kickstart Package (zie verder).

Ontdek ons volledig aanbod hieronder, of plan direct een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie in, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en je persoonlijk kunnen adviseren.

OMNIA eMail Kickstart Package

Wat is het?

De Online Marketing Campagne is ontworpen als fundament voor jouw online marketing inspanningen, welke deze ook zijn. Daarom bevat deze nog niet alle noodzakelijke ingrediënten van elke strategie in ons arsenaal (SEO Marketing, Social Media Marketing (SMM), eMail Marketing, Reputatie Marketing).

Daarom hebben we voor elk luik een bijhorend “Kickstart Package” ontworpen. In dit pakket met een lage, éénmalige kost, zorgen we voor de specifieke ingrediënten die nodig zijn om met een bepaalde methode actief aan de slag te gaan.

Wat is inbegrepen?

 • Status-quo bepalen*
 • Doelstellingbepaling*
 • Concurrentieanalyse*
 • Brainstormsessie & strategiebepaling
 • eMail Marketing Consultancy
 • Designen en instellen van opt-in formulier
 • Instellen van lead flow, automatische sequenties en mailing lijsten
 • Importeren van leads
 • Optimalisatie eMail Deliverability**

*Inbegrepen in Online Marketing Campagne
**We zorgen dat je e-mails in de inbox terecht komen

€ 295.00

€ 295.00

OMNIA eMail Packages

v.a. € 10.00/mnd

v.a. € 10.00/mnd

€ ?/mnd

€ ?/mnd

v.a. € 95.00/mnd

v.a. € 95.00/mnd

BRONZE EMAIL PACKAGE

Welke resultaten kan je behalen?

E-mail marketing is, net zoals reputatie marketing, een strategie waar je de beste resultaten mee haalt in combinatie met andere online marketing inspanningen.

Zo dient ook dit pakket voor het versterken van je resultaten. Meer leads (van je website of andere kanalen zoals social media) converteren naar klanten en contact onderhouden met bestaande.

Je kan heel goed alle statistieken bekijken dankzij onze gebruiksvriendelijke software: wie opent je e-mails? Komen deze in de inbox terecht? Wordt er op je links geklickt? Enz.

Voor wie is het?

Iedereen van beginners in e-mail marketing tot bedrijven die reeds een grote lijst hebben uitgebouwd. Details van de OMNIA eMail Service vind je hieronder.

Behalve de software, support en de e-mail marketing automation, besteed je verder geen taken aan ons uit. Het is dus jouw verantwoordelijkheid om contact te onderhouden met je e-maillijst(en). Dit kan je doen door bijvoorbeeld een maandelijkse mailing te versturen.

Wil je dit wel? Dan moet je eerder denken richting een CUSTOM eMail Package of GOLD eMail Package.

We helpen je hierover graag persoonlijk verder. Neem daarom gerust contact met ons op of boek direct een GRATIS Strategie Sessie.

Wat is inbegrepen?

 • OMNIA eMail Service*

*Dit omvat volgende zaken:

 • Maandelijkse verlenging van je software licentie
 • Onderhoud van ingestelde e-mailsequenties
 • Volledige toegang tot eigen management account
 • Verstuur zo veel e-mails als je wilt (geen quota limiet)
 • Belangrijke e-mail marketing statistieken en rapportage
 • Verstuur eenvoudig e-mail campagnes naar je contacten
 • Intelligente e-mail automatisatie
 • Subscriber Quota: v.a. 1 000

*Ontvang alle details op aanvraag.

CUSTOM EMAIL PACKAGE

Wat houdt dit pakket in?

Het CUSTOM eMail Package biedt je de mogelijkheid om samen met ons een strategie te ontwikkelen, volledig op maat van jouw onderneming en financiële mogelijkheden.

Dat betekent dat je met een combinatie van Individuele Diensten rond de automatisatie en uitbesteding van je e-mailmarketing keuzes kan maken. Je kan ook kiezen welk Subscriber Quota je wenst, en dit geleidelijk laten meegroeien met je lijst.

We raden je ten sterkste aan om een GRATIS online Strategie Sessie in te boeken, zodat we jouw project verder kunnen bespreken.

GOLD EMAIL PACKAGE

Welke resultaten kan je behalen?

Met de juiste email marketing strategie kan je op korte termijn heel wat resultaten halen. Je kan campagnes opstarten die relevant zijn specifiek voor jouw bedrijf. Daar ondersteunen we jou graag bij in kader van het GOLD eMail Package.

Zoals eerder aangehaald, is e-mail communicatie een strategie die je best toepast met andere online marketing inspanningen. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een inschrijvingsformulier (opt-in) in te stellen op je website, als je niet het nodige doet om ervoor te zorgen dat bezoekers deze te zien krijgen.

Doe je dit wél, dan mag je erop rekenen dat veel meer mensen de stap zullen zetten om contact op te nemen met je bedrijf, of dat je nieuwe verkopen of andere waarde zal halen uit bestaande klanten.

Voor wie is het?

Als je je maandelijkse e-mail inspanningen wenst uit te besteden en graag maandelijkse consultancy krijgt waarbij we samen bekijken welke waarde je kan bieden aan je mailing lijsten om hieruit meer resultaten te halen, dan is dit pakket voor jou.

We helpen je met plezier bij het bepalen welke oplossingen het beste zijn voor jouw bedrijf en doelstellingen. Reserveer direct een gratis (en vrijblijvende) Strategie Sessie.

Wat is inbegrepen?

 • OMNIA eMail Service
 • OMNIA Mailing Service*

*We stellen 1 mailing per maand voor je op, en helpen je bij het bereiken van resultaten met maandelijkse email campagnes / mailings. Alle details ontvang je op aanvraag.

OMNIA INDIVIDUELE DIENSTEN

De e-mail gerelateerde Individuele Diensten splitsen we op in twee delen.

De OMNIA eMail Service, waarbij je een subscriptie kan nemen van 1 000 tot meer dan 1 miljoen subscribers.

De OMNIA Mailing Service, waarbij we jou helpen bij het schrijven van overtuigende e-mails, het effectief versturen en analyseren van e-mail campagnes enz.

We bekijken graag met jou alle mogelijkheden tijdens/na een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie.

De beste online marketing strategieën zijn deze waarbij op heel wat verschillende strategieën wordt ingezet. Tijdens deze gratis kennismaking, luisteren we naar je om een advies te geven op maat van je bedrijf, uitdagingen, doelen en noden.

Zet deze risicovrije eerste stap richting de digitale transformatie van je onderneming.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik korting krijgen?

Wij zijn ervan overtuigd dat we voor elk van onze diensten een correcte prijs hanteren. Daarom geven we niet “zomaar” een korting.

Het is wel zo dat ons CUSTOM eMail Package volledig op maat kan samengesteld worden.

We bespreken steeds jouw budget, welke doelstellingen je hebt, en hoe we deze het beste kunnen behalen.

Neem contact met ons op voor een gratis Strategie Sessie, zodat we je verder kunnen adviseren.

Hoe zit het met BTW?

Alle bedragen op de website zijn steeds exclusief btw. Meer details vind je ook in onze voorwaarden.

Is er een garantie?

Een garantie bieden op welke specifieke resultaten je mag verwachten, is altijd moeilijk bij online marketing. Er zijn heel wat externe factoren die hier invloed op hebben.

Op zichzelf kan e-mailmarketing al resultaten opleveren. Maar het is in combinatie met andere inspanningen dat je er zeer mooie resultaten uit zal halen.

Je krijgt áltijd de garantie dat we het uiterste doen om je de gewenste resultaten te helpen behalen.

Om je te bedanken voor je engagement en vertrouwen in ons, bieden we je daarbovenop ook specifieke garanties.

We bespreken dit graag persoonlijk na een eerste gratis Strategie Sessie.

Hoelang loopt een overeenkomst?

Tenzij anders afgesproken, gelden overeenkomsten steeds voor minimaal één jaar.

We kunnen wel uitzonderingen toestaan in geval van bijzondere omstandigheden. Flexibiliteit is één van onze kernwaarden.

Ik begrijp niet alle termen!

Het is heel normaal dat je niet alle termen begrijpt of weet waarom je nu precies bepaalde zaken nodig hebt.

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle (technische) termen in verband met je website en online bedrijfsstrategie.

Blogbericht lanceert binnenkort!

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We beseffen dat er voor heel wat bedrijven een financiële drempel is om de stap naar maandelijkse online marketing inspanningen te zetten en het behalen van resultaten uiteraard essentieel is.

“Voor al je online marketing inspanningen, biedt OMNIA Web Agency een oplossing op maat van jouw bedrijf. We doen er alles aan om je bedrijf meetbare resultaten op te leveren.”

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De positieve reviews en resultaten spreken voor zich. We zijn er van overtuigd dat we de juiste partner zijn in de online groei van jouw onderneming. Onze diensten zijn volledig gefocust op het vergroten van JOUW succes.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

 • Vaste, maandelijkse bedragen
 • Persoonlijke aanpak
 • Focus op resultaat
 • Sublieme service
 • Ongezien hoge flexibiliteit en begrip voor elke situatie. We vinden een oplossing die bij jou past!
 • Passie en specialisatie in webdesign & online marketing

Plan direct je gratis en vrijblijvende Strategie Sessie en laat je overtuigen.

 • Contactgegevens

  Gelieve hier enkele (contact)gegevens in te vullen. Geen zorgen, alle gegevens die je hieronder invult, worden met zorg behandeld.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.