OMNIA Web Agency REPUTATIE MARKETING

Op deze pagina ontdek je waarom reputatie marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

OMNIA Web Agency

Reputatie Marketing

Op deze pagina ontdek je waarom reputatie marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

Introductie tot Reputatie Marketing

Online marketing gaat veel verder dan enkel de investering in een professionele website. Je werkt dan op deze fundering om online vastgoed uit te bouwen dat je bedrijf sterker zal maken. Nu, en in de toekomst. Los van economische omstandigheden en mogelijke obstakels.

Wil je een nieuwe bron van inkomsten uitbouwen? Wil je je bedrijf écht op de kaart zetten? Wil je relevant blijven in de toekomst? Wil je groeien? Wil je je bedrijf sterker maken – zowel tegenover de concurrentie, als tegen externe factoren? Wat je doelstellingen ook zijn, online marketing mag niet aan je bedrijfsstrategie ontbreken.

Wat is reputatie marketing?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat je “online” reputatie eigenlijk gelijk staat aan je “offline” reputatie. Wanneer een consument naar een bepaalde dienst of product op zoek is, gaan ze bijna altijd eerst online naar reviews op zoek.

(Online) reputatie management focust op het managen van de content en informatie die over je bedrijf kan gevonden worden online. Reviews spelen hier een sleutelrol in, samen met sociale media vermeldingen en andere online content (zoals artikels). Je zorgt voor het actief behalen van 5-sterren reviews en je vermijdt mogelijke schade die kan aangericht worden door slechte reviews.

Reputatie marketing gaat een stapje verder door het management te combineren met marketing van je merk/bedrijf. Hier ga je je verkregen reviews van tevreden klanten inzetten om je bedrijf te promoten; in een positief daglicht te plaatsen bij je doelgroep via verschillende kanalen.

Er wordt dus gefocust op volgende 3 activiteiten:

 1. Monitoren wat klanten zeggen over je bedrijf
 2. Meer en betere reviews verkrijgen
 3. Deze vermeldingen en reviews versterken om verkopen te genereren

Waarom zijn maandelijkse inspanningen noodzakelijk?

Er zijn talloze voordelen voor je bedrijf wanneer je actief inzet op de online reputatie management én marketing van je bedrijf. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 • Hoger consumentenvertrouwen
 • Hogere positie in zoekmachines (meer online zichtbaarheid)
 • Hogere relatieve waarde van je producten/diensten in de ogen van (potentiële) klanten
 • Sterkere positie tegenover concurrenten 

Alleen door op vaste basis en op een professionele manier je online reputatie te managen en te versterken, kan je blijvend en in stijgende lijn genieten van deze belangrijke voordelen.

De oplossing: OMNIA Reputatie Packages

De Reputatie Packages zijn geoptimaliseerde formules met professionele software en expertise om je te verzekeren van een online reputatie dat boven je concurrenten uitsteekt. Op deze manier zijn we er zeker van dat dit geen “kosten” zijn voor je onderneming, maar een investering waar je veel meer zal uithalen dan wat je er moet insteken (zowel financieel als in tijd).

De basis leggen we met de Online Marketing Campagne en met het Social Media Kickstart Package (zie verder).

Zie je de waarde van online reputatie marketing? Ontdek dan onze pakketten hieronder, of plan direct een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie in, zodat we jou persoonlijk kunnen adviseren. Neem ook contact op als je nog niet overtuigd bent, zodat we hierover verder kunnen praten.

OMNIA Reputatie Kickstart Package

Wat is het?

De Online Marketing Campagne is ontworpen als fundament voor alle online marketing inspanningen, welke deze ook zijn. Dat betekent dat deze nog niet de ingrediënten bevat van elke strategie (SEO Marketing, Social Media Marketing (SMM), eMail Marketing, Reputatie Marketing).

Daarom hebben we voor elk luik een bijhorend “Kickstart Package” ontworpen met een lage éénmalige kost. In dit pakket zorgen we voor de finale ingrediënten die nodig zijn om maximale resultaten te kunnen behalen wanneer we starten met de maandelijkse inspanningen.

Wat is inbegrepen?

 • Status-quo bepalen*
 • Doelstellingbepaling*
 • Concurrentieanalyse*
 • Brainstormsessie & strategiebepaling
 • Reputatie Marketing Consultancy
 • Opstart Review Websites
 • Opstart Review Systeem

*Inbegrepen in Online Marketing Campagne

€ 295.00

€ 295.00

OMNIA Reputatie Packages

€ 145.00/mnd

€ 145.00/mnd

€ ?/mnd

€ ?/mnd

€ 295.00/mnd

€ 295.00/mnd

BRONZE REPUTATIE PACKAGE

Welke resultaten kan je behalen?

We implementeren systemen om je op vaste, betrouwbare basis nieuwe reviews te bezorgen van tevreden klanten – en waardevolle feedback van klanten die misschien opmerkingen hebben of ontevreden zijn. In het Kickstart Package krijg je de nodige consultancy, om op de juiste manier op eventuele negatieve reviews te reageren (negeren is nooit een optie!).

Zelfs met ons instap formule voor online reputatie marketing, zal je gegarandeerd zeer mooie resultaten bereiken. Je mag al vanaf de eerste maand een grote stijging verwachten in het aantal reviews dat je bedrijf heeft.

Vervolgens zal dit aantal maandelijks blijven toenemen, dankzij actieve en blijvende inspanningen.

Dit gaat gepaard met de eerder genoemde voordelen, zoals een verhoogd vertrouwen bij je doelgroep. Het uiteindelijke resultaat is meer klanten voor je onderneming, meer groei én het eenvoudiger binnen halen van nieuwe klanten.

Voor wie is het?

Online reputatie management en marketing is voor alle bedrijven essentieel. Dit is ons instap pakket. Dat betekent dat het bepaalde diensten niet bevat zoals het beantwoorden van reviews en merk monitoring.

Weet je nog niet welk pakket het beste bij jouw bedrijf past? Plan dan je GRATIS Strategie Sessie nu in, zodat we jou hierover vrijblijvend kunnen adviseren.

Wat is inbegrepen?

 • Strategie Call aan het begin van elke maand
 • Connectie review websites
 • Verstuur tot 100 e-mail review requests/mnd
 • Review Systeem*
 • BASIC Reputatie Rapportage*

*Ontvang alle details op aanvraag.

CUSTOM REPUTATIE PACKAGE

Wat houdt dit pakket in?

We vertrekken van het BRONZE Reputatie Package, en voegen hieraan vervolgens de voor jou relevante Individuele Diensten toe. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om niet op Merk Monitoring in te zetten, maar om ons wél enkele uren per maand in te schakelen voor hulp bij het managen (beantwoorden) van je nieuw ontvangen reviews.

Neem zeker vrijblijvend contact met ons op, of reserveer direct je gratis online Strategie Sessie. Op een half uur tijd, achterhalen we dan waar jij nood aan hebt en hoe we je hiermee kunnen verder helpen.

GOLD REPUTATIE PACKAGE

Welke resultaten kan je behalen?

Bovenop de sublieme resultaten die je reeds mag verwachten in het BRONZE Reputatie Package, voegen we nog twee belangrijke diensten hieraan toe om je reputatie marketing inspanningen verder te versterken.

Het monitoren van je merk, zorgt ervoor dat je altijd als eerste weet wanneer iemand je bedrijf ergens vermeldt; zowel positief als negatief. Je kan ook relevante topics volgen. Dat geeft je de kans om potentiële klanten een antwoord te geven op hun vragen. Hierdoor positioneer je jezelf als een expert in je niche, en creëer je nog meer vertrouwen.

We reserveren 3 uren per maand om reviews te beantwoorden op een correcte manier.

Voor wie is het?

Als je te grote hoeveelheden reviews per maand binnen krijgt, of je hebt gewoon geen zin of tijd om zelf te reageren op alle reviews, dan doen wij dit graag voor jou in kader van dit pakket.

Wens je nog meer autoriteit uit te stralen naar je doelgroep en altijd op de hoogte te zijn van wat er online speelt over je niche en je merk? Ook dan is dit pakket ideaal voor je.

We helpen je met plezier bij het bepalen welke oplossingen het beste zijn voor jouw bedrijf en doelstellingen. Reserveer direct een gratis (en vrijblijvende) Strategie Sessie.

Wat is inbegrepen?

 • Strategie Call aan het begin van elke maand
 • Connectie review websites
 • Verstuur tot 100 e-mail review requests/mnd
 • Review Systeem*
 • PRO Merk Monitoring*
 • PRO Review Management*
 • PRO Reputatie Rapportage*

*Ontvang alle details op aanvraag.

OMNIA INDIVIDUELE DIENSTEN

We hebben uiteraard een aantal Individuele Diensten die ons Review Systeem verder versterken. We bezorgen je graag alle details op aanvraag, nadat we een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie gehad hebben.

Een totale online marketing strategie levert altijd de beste resultaten op. Tijdens deze gratis kennismaking, luisteren we naar je om een advies te geven op maat van je bedrijf, uitdagingen, doelen en noden.

Wat je ook beslist, hiermee kan je altijd aan de slag. Je hebt dus niks te verliezen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik korting krijgen?

We zijn ervan overtuigd dat we voor elk van onze diensten een correcte prijs hanteren. Daarom geven we niet “zomaar” een korting.

Het is wel zo dat ons CUSTOM Reputatie Package volledig op maat kan samengesteld worden.

We bespreken steeds jouw budget, welke doelstellingen je hebt, en hoe we deze het beste kunnen behalen.

Neem contact met ons op voor een gratis Strategie Sessie, zodat we je verder kunnen adviseren.

Hoe zit het met BTW?

Alle bedragen op de website zijn steeds exclusief btw. Meer details vind je ook in onze voorwaarden.

Is er een garantie?

Een garantie bieden op welke specifieke resultaten je mag verwachten, is altijd moeilijk bij online marketing. Er zijn heel wat externe factoren die hier invloed op hebben.

Ons reputatie marketing pakketten zijn echter zo krachtig, dat we zeker zijn dat je hiermee bepaalde resultaten zal halen. Daar geven we met plezier een garantie op.

Als je samen met ons alle stappen doorloopt en ons de nodige gegevens bezorgt, garanderen we je dat je binnen de 3 maand heel wat meer reviews zult hebben. Deze kan je vervolgens inzetten als promotie voor je zaak.

Een exact cijfer kunnen we hier niet op plakken, want dit hangt uiteraard af van heel wat factoren zoals je niche en klanten portfolio.

We bespreken dit graag verder tijdens een gratis Strategie Sessie.

Hoelang loopt een overeenkomst?

Tenzij anders afgesproken, gelden overeenkomsten steeds voor minimaal één jaar.

We kunnen wel uitzonderingen toestaan in geval van bijzondere omstandigheden. Flexibiliteit is één van onze kernwaarden.

Ik begrijp niet alle termen!

Het is heel normaal dat je niet alle termen begrijpt of weet waarom je nu precies bepaalde zaken nodig hebt.

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle (technische) termen in verband met je website en online bedrijfsstrategie.

Blogbericht lanceert binnenkort!

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We beseffen dat er voor heel wat bedrijven een financiële drempel is om de stap naar maandelijkse online marketing inspanningen te zetten en het behalen van resultaten uiteraard essentieel is.

“Voor al je online marketing inspanningen, biedt OMNIA Web Agency een oplossing op maat van jouw bedrijf. We doen er alles aan om je bedrijf meetbare resultaten op te leveren.”

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De positieve reviews en resultaten spreken voor zich. We zijn er van overtuigd dat we de juiste partner zijn in de online groei van jouw onderneming. Onze diensten zijn volledig gefocust op het vergroten van JOUW succes.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

 • Vaste, maandelijkse bedragen
 • Persoonlijke aanpak
 • Focus op resultaat
 • Sublieme service
 • Ongezien hoge flexibiliteit en begrip voor elke situatie. We vinden een oplossing die bij jou past!
 • Passie en specialisatie in webdesign & online marketing

Plan direct je gratis en vrijblijvende Strategie Sessie en laat je overtuigen.

 • Contactgegevens

  Gelieve hier enkele (contact)gegevens in te vullen. Geen zorgen, alle gegevens die je hieronder invult, worden met zorg behandeld.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.