OMNIA Web Agency SEO MARKETING

Op deze pagina ontdek je waarom SEO marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

OMNIA Web Agency

SEO Marketing

Op deze pagina ontdek je waarom SEO marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

Introductie tot SEO Marketing

Als je je website wilt inzetten als een deel van je bedrijfsstrategie en er (zeer) goede resultaten  mee wenst te halen, dan is dit een blijvend proces. Naast de webtechnische kant van dit verhaal (updates, hosting, domeinnaam, monitoring,…), moet je ook actief inzetten op online marketing.

Wat is SEO marketing?

SEO is één van de beste, meest duurzame online marketing strategieën waarin je kan investeren om de zichtbaarheid van je zaak en daardoor ook de groei aanzienlijk te verhogen. Je kan alles lezen over wat dit precies betekent en hoe het je bedrijf kan helpen groeien in dit blogartikel.

Het omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om boven je concurrenten uit te komen in Google (en andere zoekmachines) als mensen zoektermen ingeven die relevant zijn voor jouw bedrijf. De term staat voor “search engine optimisation”, of vertaald “zoekmachine optimalisatie”.

Waarom zijn maandelijkse inspanningen noodzakelijk?

De initiële optimalisaties die we uitvoeren in kader van de Online Marketing Campagne leggen de basis voor goede vindbaarheid in Google. Maar deze zullen je in het beste geval slechts enkele maanden resultaten opleveren, waarna je terug zal zakken onder de concurrenten die regelmatige SEO inspanningen leveren.

In niches met veel concurrentie bereik je nooit de eerste pagina als je niet maandelijks de nodige inspanningen levert…

Om blijvende resultaten te zien en een maandelijkse stroom van potentiële klanten naar je website te krijgen, is een maandelijkse investering dus noodzakelijk.

De oplossing: OMNIA SEO Packages

De SEO Packages zijn geoptimaliseerde formules waarbij we maandelijks werken rond de belanrijkste aspecten, vertrekkende van het fundament dat we leggen tijdens de Online Marketing Campagne en met het SEO Kickstart Package (zie verder).

Deze pakketten zijn geen “kost” voor jouw onderneming, maar een “investering” als het ware. We doen dan ook alles aan om je zo snel mogelijk de gewenste resultaten op te leveren.

Overtuigd? Ontdek onze pakketten hieronder, of plan direct een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie in, zodat we jou persoonlijk kunnen adviseren.

OMNIA SEO Kickstart Package

Wat is het?

De Online Marketing Campagne is ontworpen als fundament voor jouw online marketing inspanningen, welke deze ook zijn. Dat betekent dat deze nog niet alle noodzakelijke ingrediënten bevat van elke strategie (SEO Marketing, Social Media Marketing (SMM), eMail Marketing, Reputatie Marketing).

Daarom hebben we voor elk luik een bijhorend “Kickstart Package” ontworpen. In dit pakket zorgen we voor de finale ingrediënten die nodig zijn om maximale resultaten te kunnen behalen wanneer we starten met de maandelijkse werken.

Dit is uiteraard steeds een éénmalige kost.

Wat is inbegrepen?

 • Status-quo bepalen*
 • Doelstellingbepaling*
 • Concurrentieanalyse*
 • Brainstormsessie & strategiebepaling
 • SEO Marketing Consultancy
 • Designen Blog Template
 • Delen Extensie

*Inbegrepen in Online Marketing Campagne

€ 295.00

€ 295.00

OMNIA SEO Packages

€ 295.00/mnd

€ 295.00/mnd

€ ?/mnd

€ ?/mnd

€ 845.00/mnd

€ 845.00/mnd

BRONZE SEO PACKAGE

Welke resultaten kan je behalen?

Dit pakket is ontworpen met de bedoeling om jou een merkbare verhoging van je zichtbaarheid in zoekmachines op te leveren. Enkele van de belangrijkste SEO aspecten zijn hierin inbegrepen en we gaan op maandelijkse basis voor jou aan de slag.

Afhankelijk van concurrentie, mag je binnen enkele maanden resultaten verwachten. Meestal zal je op termijn in de top 5 resultaten van zoekmachines te vinden zijn voor de zoekwoorden waarvoor we optimaliseren.

Voor wie is het?

Dit pakket is ideaal voor bedrijven die weten dat het belangrijk is om in SEO marketing te investeren, maar momenteel nog een beperkter budget hebben.

Stel jezelf de vraag: “Hoeveel nieuwe klanten heb ik nodig om € 295.00 extra te verdienen per maand?”. Naar gelang het antwoord op deze vraag, weet je of deze formule voor jou is.

Plan je GRATIS Strategie Sessie nu in, zodat we elkaar kunnen leren kennen en we jou vrijblijvend kunnen adviseren.

Wat is inbegrepen?

 • Strategie Call aan het begin van elke maand
 • Goedkeuring van blog content door klant
 • BASIC Linkbuilding*
 • BASIC Citations Building*
 • BASIC Blog*
 • BASIC Concurrentieanalyse*
 • BASIC Rank Tracking*
 • BASIC SEO Rapportage*

*Ontvang alle details op aanvraag.

CUSTOM SEO PACKAGE

Wat houdt dit pakket in?

Het CUSTOM SEO Package biedt je de mogelijkheid om samen met ons een strategie te ontwikkelen, volledig op maat van jouw onderneming en financiële mogelijkheden.

Hiervoor kan je een combinatie maken met de Individuele Diensten. Op deze manier kan je zowel voor een goedkopere bundel gaan, maar je kan er ook voor kiezen om nog zwaarder in te zetten op SEO marketing dan het GOLD SEO Package. Alles is mogelijk.

Het is belangrijk dat je contact met ons opneemt, of direct een GRATIS online Strategie Sessie inboekt, zodat we jouw project kunnen bespreken. We adviseren je graag verder.

GOLD SEO PACKAGE

Welke resultaten kan je behalen?

Het GOLD SEO Package is ons SEO Marketing paradepaardje. Dit is de formule waarmee we jou de beste resultaten kunnen opleveren.

Wanneer je kiest voor dit pakket, verbinden we ons ertoe om jouw website op zo veel mogelijk zoekwoorden op de hoogste plaatsen in Google te laten ranken. Niet enkel in de “normale” zoekresultaten, maar ook de felbegeerde Google Maps zoekresultaten.

75% van clicks naar websites gebeuren op de eerste pagina, 33% alleen al gaat naar de eerste positie.

Als jouw website binnenkort bovenaan zou ranken voor een zoekwoord waar bijvoorbeeld 500 keer per maand op wordt gezocht, dan kan je verwachten dat meer dan 100 clicks hiervan naar jouw website zullen gaan. En dat is slechts voor één zoekwoord. Beeld je in wat tientallen zoekwoorden kunnen doen voor je online zichtbaarheid.

Wat denk je dat er met je omzet gaat gebeuren als duizenden gerichte bezoekers op je website terechtkomen?

Voor wie is het?

Wil je maximale groei bereiken via je professionele website? Wil je méér dan alleen een online visitekaartje, maar een machine die dag en nacht nieuwe klanten genereert?

Als je “ja” op één van of beide van deze vragen hebt geantwoord, dan weet je dat dit pakket voor jou gemaakt is.

We maken verschillende berekeningen om na te gaan of deze formule winstgevend zal zijn voor je bedrijf. Je mag er op rekenen dat we je nooit een aanbeveling doen, als we niet geloven dat JIJ hier voordeel uit zal halen. Het is tenslotte onze missie om onze klanten meetbare resultaten, meer groei en een sterkere positie ten opzichte van concurrenten op te leverenDoordat we op 4 van de belangrijkste online marketing luiken inzetten, kunnen we je sowieso verder helpen met de online transitie van je onderneming.

We helpen je met plezier bij het bepalen welke oplossingen het beste zijn voor jouw bedrijf en doelstellingen. Reserveer direct een gratis (en vrijblijvende) Strategie Sessie.

Wat is inbegrepen?

 • Strategie Call aan het begin van elke maand
 • Goedkeuring van blog content door klant
 • PRO Linkbuilding*
 • PRO Citations Building*
 • PRO Blog*
 • PRO Concurrentieanalyse*
 • PRO Rank Tracking*
 • PRO SEO Rapportage*

*Ontvang alle details op aanvraag.

OMNIA INDIVIDUELE DIENSTEN

We hebben een groot aanbod aan Individuele Diensten die gerelateerd zijn aan SEO Marketing. We bezorgen je graag alle details op aanvraag, nadat we een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie gehad hebben.

De beste online marketing strategieën zijn deze waarbij op heel wat verschillende strategieën wordt ingezet. Tijdens deze gratis kennismaking, luisteren we naar je om een advies te geven op maat van je bedrijf, uitdagingen, doelen en noden.

Waar wacht je op? Je hebt niks te verliezen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik korting krijgen?

Wij zijn ervan overtuigd dat we voor elk van onze diensten een correcte prijs hanteren. Daarom geven we niet “zomaar” een korting.

Het is wel zo dat ons CUSTOM SEO Package volledig op maat kan samengesteld worden. Hierbij kan je een vaste korting krijgen, op basis van het maandelijks bedrag.

We bespreken steeds jouw budget, welke doelstellingen je hebt, en hoe we deze het beste kunnen behalen.

Neem contact met ons op voor een gratis Strategie Sessie, zodat we je verder kunnen adviseren.

Hoe zit het met BTW?

Alle bedragen op de website zijn steeds exclusief btw. Meer details vind je ook in onze voorwaarden.

Hoelang blijf ik ranken?

Zolang je subscriptie actief blijft, mag je een goede tot zeer hoge zichtbaarheid verwachten in de zoekmachines!

Wat als ik niet meer betaal?

Als je 2 opeenvolgende maanden niet betaalt, zullen we alle off-page SEO werkzaamheden ongedaan maken. In dat geval zouden er extra kosten zijn wegens nalatigheid, zoals omschreven in onze voorwaarden.

Dat betekent dat backlinks en citations verwijderd worden en je Google My Business niet meer geoptimaliseerd zal zijn.

Als gevolg zal je na enkele weken je rankings verliezen. Het is dus belangrijk dat je steeds tijdig betaalt, zodat wij onze verbintenis verder kunnen blijven aangaan en je jouw ranking kan blijven behouden.

Wil je niet meer bovenaan Google en andere zoekmachines ranken met je website? Onze SEO Packages zijn jaarlijkse overeenkomsten. Laat ons 3 maanden op voorhand weten indien je een periode niet meer op je SEO wilt werken, zodat we dit dan kunnen stopzetten en kunnen bekijken of er misschien een andere mogelijkheid is voor jou.

Let op: er is wel een uitzondering op deze regel. In bepaalde gevallen, kunnen we je overeenkomst pauzeren. Deze kan voor enkele maanden stopgezet worden, tot je beslist om deze terug te hervatten.

Is er een garantie?

Een garantie bieden op welke specifieke resultaten je mag verwachten, is altijd moeilijk bij online marketing. Er zijn heel wat externe factoren die hier invloed op hebben.

Toch, bieden we je onder voorwaarden een mooie garantie op concrete resultaten.

Als je hieraan voldoet, garanderen we dat je bovenaan in Google resultaten rankt, binnen 6 maanden na aanvang van de maandelijkse inspanningen.

Indien niet, kan je vervroegd uit de overeenkomst stappen en krijg je een deel van je geld terug.

Je behoudt dan de aangemaakte backlinks en citations als compensatie omdat we onze belofte niet zijn kunnen nakomen (dit alleen al heeft een waarde dat veel hoger ligt dan wat je dan uiteindelijk zou betaald hebben). Zo heb je werkelijk niks te verliezen.

Hoelang loopt een overeenkomst?

Je gaat steeds een verbinding aan voor minimum 1 jaar. Wil je na dit jaar niet meer ranken? Verwittig ons hiervan dan 3 maanden op voorhand.

Het onze doelstelling is om jou de best mogelijke resultaten op te leveren. Hoe meer succes je met onze hulp hebt, hoe beter dit is voor onze reputatie en het bereiken van onze missie en visie.

Onze strategieën zullen sowieso een effect hebben op de online zichtbaarheid van je website. Dit kan weken duren, maar soms ook maanden. Doordat je verbonden bent voor één jaar, voorkomen we dat je vroegtijdig zou stoppen, voordat je de gewenste resultaten kan behalen.

Daarnaast hebben wijzelf aan alle diensten die inbegrepen zijn in de packages zélf ook kosten (zoals software en overeenkomsten met partners) – los van de vele werkuren die nodig zijn per maand. Deze zijn meestal voor één jaar.

Ik begrijp niet alle termen!

Het is heel normaal dat je niet alle termen begrijpt of weet waarom je nu precies dingen zoals SEO, linkbuilding, citations, Google My Business, domeinnamen met hoge DA,... nodig hebt.

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle (technische) termen in verband met je website en online bedrijfsstrategie.

Blogbericht lanceert binnenkort!

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We beseffen dat er voor heel wat bedrijven een financiële drempel is om de stap naar maandelijkse online marketing inspanningen te zetten en het behalen van resultaten uiteraard essentieel is.

“Voor al je online marketing inspanningen, biedt OMNIA Web Agency een oplossing op maat van jouw bedrijf. We doen er alles aan om je bedrijf meetbare resultaten op te leveren.”

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De positieve reviews en resultaten spreken voor zich. We zijn er van overtuigd dat we de juiste partner zijn in de online groei van jouw onderneming. Onze diensten zijn volledig gefocust op het vergroten van JOUW succes.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

 • Vaste, maandelijkse bedragen
 • Persoonlijke aanpak
 • Focus op resultaat
 • Sublieme service
 • Ongezien hoge flexibiliteit en begrip voor elke situatie. We vinden een oplossing die bij jou past!
 • Passie en specialisatie in webdesign & online marketing

Plan direct je gratis en vrijblijvende Strategie Sessie en laat je overtuigen.

 • Contactgegevens

  Gelieve hier enkele (contact)gegevens in te vullen. Geen zorgen, alle gegevens die je hieronder invult, worden met zorg behandeld.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.