OMNIA Web Agency

OMNIA Web Agency SEO MARKETING

Op deze pagina ontdek je waarom SEO marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

Introductie tot SEO Marketing

Als je je website wilt inzetten als een deel van je bedrijfsstrategie en er (zeer) goede resultaten  mee wenst te halen, dan is dit een blijvend proces. Naast de webtechnische kant van dit verhaal (updates, hosting, domeinnaam, monitoring,…), moet je ook actief inzetten op online marketing.

Wat is SEO marketing?

SEO omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om boven je concurrenten uit te komen in Google (en andere zoekmachines) als mensen zoektermen ingeven die relevant zijn voor jouw bedrijf. De term staat voor “search engine optimisation”, of vertaald “zoekmachine optimalisatie”.

Dit is één van de beste, meest duurzame online marketing strategieën waarin je kan investeren om de zichtbaarheid van je zaak en daardoor ook de groei aanzienlijk te verhogen. Je kan er meer over lezen in dit blogartikel.

Waarom zijn maandelijkse inspanningen noodzakelijk?

De initiële optimalisaties die we uitvoeren in kader van de Online Marketing Campagne leggen de basis voor goede vindbaarheid in Google. Maar deze zullen je in het beste geval slechts enkele maanden resultaten opleveren, waarna je terug zal zakken onder de concurrenten die regelmatige SEO inspanningen leveren.

In niches met veel concurrentie bereik je nooit de eerste pagina als je niet maandelijks de nodige inspanningen levert…

Om blijvende resultaten te zien en een maandelijkse stroom van potentiële klanten naar je website te krijgen, is een maandelijkse investering dus noodzakelijk.

Waarom OMNIA?

Hogere posities in Google, méér website bezoekers, een stroom van nieuwe klanten. Onze SEO Marketing Diensten zijn volledig gefocust op het behalen van meetbare resultaten en meer groei voor KMO’s. We doen dit dankzij ons sterk en multidisciplinair Team, jarenlange ervaring, vlotte communicatie en het blijven bijsturen van onze strategieën.

Elk bedrijf is anders en uniek. Nadat het algemene fundament is gelegd (zie verder), baseren we ons op jouw vragen, doelen, noden en budget om een strategie op maat te ontwikkelen. Je kan al bij ons terecht vanaf € 100/mnd. We zijn trots op het feit dat we zo ook kleinere KMO’s en startende ondernemers de kans geven om met onze hulp te groeien.

Heel belangrijk is dat je de samenwerking met ons niet ziet als een kost voor je onderneming, maar als een investering. De bedoeling is om je bedrijf zo snel mogelijk méér op te leveren dan wat je ons maandelijks betaalt.

We helpen je met plezier bij het bepalen van welke oplossingen het beste zijn voor jouw bedrijf en doelstellingen. Reserveer direct een gratis en vrijblijvende Strategie Sessie, zodat we jou persoonlijk kunnen adviseren.

CUSTOM Kickstart Package

Wat is het?

De Online Marketing Campagne is ontworpen als fundament voor jouw online marketing inspanningen, welke deze ook zijn. Dat betekent dat deze nog niet alle noodzakelijke ingrediënten bevat van elke strategie (SEO Marketing, Social Media Marketing (SMM), eMail Marketing, Reputatie Marketing).

Daarom hebben we het CUSTOM “Kickstart Package” ontworpen. In dit pakket zorgen we voor de finale ingrediënten die nodig zijn om maximale resultaten te kunnen behalen wanneer we starten met de maandelijkse werken.

Dit is uiteraard een eenmalige investering.

Wat is inbegrepen?

 • Status-quo bepalen*
 • Doelstellingbepaling*
 • Concurrentieanalyse*
 • Brainstormsessie & strategiebepaling

Het Kickstart Package wordt verder aangevuld met enkel de Individuele Diensten die voor jouw specifieke Online Marketing Strategie relevant zijn.

*Inbegrepen in Online Marketing Campagne

Prijs op maat

Prijs op maat

OMNIA INDIVIDUELE DIENSTEN

We hebben een groot aanbod aan Individuele Diensten die gerelateerd zijn aan SEO Marketing. We bezorgen je graag alle details op aanvraag, nadat we een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie gehad hebben.

De beste online marketing strategieën zijn deze waarbij op heel wat verschillende strategieën wordt ingezet. Tijdens deze gratis kennismaking, luisteren we naar je om een advies te geven op maat van je bedrijf, uitdagingen, doelen en noden.

Waar wacht je op? Je hebt niks te verliezen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik korting krijgen?

Het antwoord is ja! We willen onze Klanten belonen voor hun maandelijkse investering in onze Diensten en hun loyaliteit.

Daarom bieden we een vaste korting:

 • Tot 10% o.b.v. het maandelijkse bedrag.
 • Tot 5% loyaliteitsbonus.

Op deze manier ontvang je een korting tot 15% op onze Online Marketing Diensten!

Hoe zit het met BTW?

Alle bedragen op de website zijn steeds exclusief btw waar deze van toepassing is. Meer details vind je ook in onze voorwaarden.

Hoelang blijf ik ranken?

Zolang je subscriptie actief blijft, mag je een goede tot zeer hoge zichtbaarheid verwachten in de zoekmachines!

Wat als ik niet meer betaal?

Als je 2 opeenvolgende maanden niet betaalt, zullen we off-page SEO werkzaamheden ongedaan maken. In dat geval zouden er extra kosten zijn wegens nalatigheid, zoals omschreven in onze voorwaarden.

Dat betekent dat backlinks en citations verwijderd worden en je Google My Business niet meer geoptimaliseerd zal zijn.

Als gevolg zal je na enkele weken je rankings verliezen. Het is dus belangrijk dat je steeds tijdig betaalt, zodat wij onze verbintenis verder kunnen blijven aangaan en je jouw ranking kan blijven behouden.

Let op: er is wel een uitzondering op deze regel. In bepaalde gevallen, kunnen we je overeenkomst pauzeren. Deze kan voor enkele maanden stopgezet worden, tot je beslist om deze terug te hervatten.

Is er een garantie?

Een garantie bieden op welke specifieke resultaten je mag verwachten, is altijd moeilijk bij online marketing. Er zijn heel wat externe factoren die hier invloed op hebben.

Toch, bieden we je onder voorwaarden een mooie garantie op concrete resultaten.

Als je hieraan voldoet, garanderen we dat je op de eerste pagina in Google resultaten rankt, binnen 6 maanden na aanvang van de maandelijkse inspanningen.

Indien niet, kan je vervroegd uit de overeenkomst stappen en/of krijg je een deel van je geld terug.

Je behoudt dan de aangemaakte backlinks en citations als compensatie omdat we onze belofte niet zijn kunnen nakomen (dit alleen al heeft een waarde dat veel hoger ligt dan wat je dan uiteindelijk zou betaald hebben). Zo heb je werkelijk niks te verliezen.

Hoelang loopt een overeenkomst?

Je gaat steeds een verbinding aan voor minimum 3 maanden. De overeenkomst wordt telkens automatisch verlengd, zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken.

Uiteraard staan we wel uitzonderingen toe in geval van bijzondere omstandigheden. Flexibiliteit is één van onze kernwaarden.

Wil je een overeenkomst stopzetten? Verwittig ons dan 3 maanden op voorhand, zodat we alles kunnen stopzetten en kunnen kijken of we jouw strategie eventueel kunnen bijsturen.

Het onze doelstelling is om jou de best mogelijke resultaten op te leveren. Hoe meer succes je met onze hulp hebt, hoe beter dit is voor onze reputatie en het bereiken van onze missie en visie.

Elk bedrijf is anders. Daarom is het belangrijk om de eerste periode te kunnen testen wat wel of niet werkt. De minimale periode van 3 maanden helpt te voorkomen dat je vroegtijdig zou stoppen, voordat je de gewenste resultaten kan behalen.

Ik begrijp niet alle termen!

Het is heel normaal dat je niet alle termen begrijpt of weet waarom je nu precies bepaalde zaken nodig hebt.

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle (technische) termen in verband met je website en online bedrijfsstrategie.

Lees het blogbericht!

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We beseffen dat er voor heel wat bedrijven een financiële drempel is om de stap naar maandelijkse online marketing inspanningen te zetten en het behalen van resultaten uiteraard essentieel is.

“Voor al je online marketing inspanningen, biedt OMNIA Web Agency een oplossing op maat van jouw bedrijf. We doen er alles aan om je bedrijf meetbare resultaten op te leveren.”

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De positieve reviews en resultaten spreken voor zich. We zijn er van overtuigd dat we de juiste partner zijn in de online groei van jouw onderneming. Onze diensten zijn volledig gefocust op het vergroten van JOUW succes.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

 • Vaste, maandelijkse bedragen
 • Persoonlijke aanpak
 • Focus op resultaat
 • Sublieme service
 • Ongezien hoge flexibiliteit en begrip voor elke situatie. We vinden een oplossing die bij jou past!
 • Passie en specialisatie in webdesign & online marketing

Plan direct je gratis en vrijblijvende Strategie Sessie en laat je overtuigen.