OMNIA Web Agency

OMNIA Web Agency SOCIAL MEDIA MARKETING

Op deze pagina ontdek je waarom social media marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

Introductie tot Social Media Marketing

Als je meer wilt halen uit je website dan enkel een online visitekaartje waar je potentiële klanten naar kan verwijzen, dan zijn maandelijkse inspanningen nodig. Naast het onderhouden van de website “achter de schermen”, moet je ook actief inzetten op online marketing. Alleen zo kan je je website omvormen tot een betrouwbare bron van nieuwe contacten én klanten. Elke “kost” die je hierbij hebt, is eigenlijk een investering, met de bedoeling om er meer (waarde) uit te halen dan wat je betaalde.

Wat is social media marketing?

Social(e) media marketing (afgekort SMM) bestaat uit twee delen:

 • Enerzijds het uitbouwen van je sociale media accounts. Dat betekent regelmatig berichten posteninteractie creëren met je volgers/geïnteresseerden en op deze manier actief werken aan het vergroten van je online zichtbaarheid en het bereiken van nieuwe klanten.
 • Anderzijds het bereiken van meer (potentiële) klanten via advertentie campagnes. Dit kan op heel wat verschilende manieren en voor het bereiken van allerlei doelen. Zo kan het bijvoorbeeld de bedoeling zijn om op deze manier meer mensen op je e-maillijst te krijgen, of om meer likes en volgers te krijgen op je pagina. Of om je merkbekendheid te vergroten,…

Een combinatie van beide methodes is aangewezen om zowel op korte als op lange termijn de best mogelijke resultaten te halen op een voordelige manier.

Waarom zijn maandelijkse inspanningen noodzakelijk?

België telt maar liefst 8.36 miljoen mensen die sociale media gebruiken. Dit is zo’n 72% van de bevolking. De komende jaren zal dit aantal verder blijven toenemen (bron). De penetratiegraad van sociale media zal verder doorstijgen naar zo’n 75% de komende jaren (bron). In Nederland zien we gelijkende cijfers.

Gezien het enorme aantal mensen in België en Nederland die social media (bijna) dagelijks gebruiken, is dit een zeer belangrijk marketing kanaal om op in te zetten.

Je doelgroep is meer dan waarschijnlijk aanwezig op één of meerdere sociale media. Welke dit precies zijn, hangt af van je niche. Daarover lees je hieronder meer.

Om een blijvende groei te zien in je bereik en resultaten met social media marketing, is het essentieel dat je hier op maandelijkse basis op inzet. Hoe intensief je dit doet en de verhouding tussen “gewone” posts en advertenties, hangt voor een zeer groot deel af van wat je concurrentie doet.

Wat is onze werkwijze?

We bieden diensten aan om je social media bereik te vergroten op Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter en YouTube. Dit zijn de meest populaire sociale media platformen in zowel België als Nederland.

Tijdens stap 3 van onze Online Marketing Campagne, voeren we onderzoek uit over het gebruik van sociale media bij jouw concurrenten.

In deze fase doen we ook onderzoek naar op welke social media je doelgroep het meeste aanwezig is, los van wat je concurrentie doet. We gebruiken hiervoor verschillende handige tools.

Waarom OMNIA?

Om een zeer persoonlijke aanpak te garanderen, heb je bij ons steeds één en dezelfde contact persoon. Hij of zij staat in om je samenwerking met ons zorgeloos te laten verlopen en je het juiste advies te geven.

Achter de schermen werkt ons groeiend Team van experten samen om jou de gewenste resultaten en groei op te leveren.

Op basis van het algemene fundament (zie verder), ontwikkelen we een strategie op maat van jouw vragen, doelen, noden en budget. Je kan al bij ons terecht vanaf € 100/mnd. We zijn trots op het feit dat we zo ook kleinere KMO’s en startende ondernemers de kans geven om met onze hulp te groeien.

We kijken alvast uit om je te ontmoeten tijdens een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie en te ontdekken hoe we jou en je bedrijf van dienst kunnen zijn.

CUSTOM Kickstart Package

Wat is het?

De Online Marketing Campagne is ontworpen als algemeen fundament van elke online succes strategie van onze klanten. Deze bevat dus nog niet de bouwstenen van elke online marketing vorm: SEO Marketing, Social Media Marketing (SMM), eMail Marketing, Reputatie Marketing.

Om de finale bouwstenen hieraan toe te voegen, hebben we het CUSTOM “Kickstart Package” ontworpen. In dit pakket zorgen we voor de finale ingrediënten die nodig zijn om maximale resultaten te kunnen behalen wanneer we starten met de maandelijkse werken.

Het Kickstart Package is uiteraard een eenmalige (opstart)investering.

Wat is inbegrepen?

 • Status-quo bepalen*
 • Doelstellingbepaling*
 • Concurrentieanalyse*
 • Brainstormsessie & strategiebepaling

Het Kickstart Package wordt verder aangevuld met enkel de Individuele Diensten die voor jouw specifieke Online Marketing Strategie relevant zijn.

*Inbegrepen in Online Marketing Campagne

Prijs op maat

Prijs op maat

OMNIA INDIVIDUELE DIENSTEN

We bieden een mooi aanbod Individuele Diensten aan die ons toestaan om klanten diverse, goede resultaten op te leveren in kader van hun Social Media Marketing. We bezorgen je graag alle details op aanvraag, nadat we een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie gehad hebben.

De beste online marketing strategieën zijn deze waarbij op heel wat verschillende strategieën wordt ingezet. Tijdens deze gratis kennismaking, luisteren we naar je om een advies te geven op maat van je bedrijf, uitdagingen, doelen en noden.

Dit is gratis en vrijblijvend advies waarmee je altijd iets bent – los van je beslissing om met ons samen te werken.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik korting krijgen?

Het antwoord is ja! We willen onze Klanten belonen voor hun maandelijkse investering in onze Diensten en hun loyaliteit.

Daarom bieden we een vaste korting:

 • Tot 10% o.b.v. het maandelijkse bedrag.
 • Tot 5% loyaliteitsbonus.

Op deze manier ontvang je een korting tot 15% op onze Online Marketing Diensten!

Hoe zit het met BTW?

Alle bedragen op de website zijn steeds exclusief btw waar deze van toepassing is. Meer details vind je ook in onze voorwaarden.

Betaal ik zelf de advertenties?

Als deel van je maandelijkse factuur, zal je zien dat we een “Marketing Krediet” aanrekenen. Dit is het bedrag dat we tijdens  de maandelijkse Strategie Call afspreken. Je hoeft je hierover verder geen zorgen te maken, wij zorgen voor de betaling aan het sociale media platform. Dit is een extra service waarvoor we niks aanrekenen.

Kan ik Advertentie Krediet verliezen?

Het kan zijn dat we iets meer of minder Advertentie Krediet gebruiken dan wat je aan het begin van de maand betaald hebt.

Als er een overschot is, dan wordt dit overgedragen naar de volgende maand. Je verliest dit dus nooit!

Als we meer hebben uitgegeven, dan verrekenen we dit op de volgende factuur, of bezorgen we je een tussentijdse factuur.

Is er een garantie?

Een garantie bieden op welke specifieke resultaten je mag verwachten, is altijd moeilijk bij online marketing. Er zijn heel wat externe factoren die hier invloed op hebben.

Toch, bieden we je onder voorwaarden een mooie garantie op concrete vooropgestelde doelen.

Kunnen we deze niet behalen binnen een periode van 6 maanden na aanvang van de maandelijkse inspanningen? Dan  kan je vervroegd uit de overeenkomst stappen en/of krijg je een deel van je geld terug.

In dat geval behoud je sowieso alle inspanningen, alle posts en alles wat we doorheen de maanden voor je hebben uitgebouwd. Dit betekent dat je áltijd mooie resultaten zal zien en je niks te verliezen hebt.

Hoelang loopt een overeenkomst?

Je gaat steeds een verbinding aan voor minimum 3 maanden. De overeenkomst wordt telkens automatisch verlengd, zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken.

Uiteraard staan we wel uitzonderingen toe in geval van bijzondere omstandigheden. Flexibiliteit is één van onze kernwaarden.

Wil je een overeenkomst stopzetten? Verwittig ons dan 3 maanden op voorhand, zodat we alles kunnen stopzetten en kunnen kijken of we jouw strategie eventueel kunnen bijsturen.

Het onze doelstelling is om jou de best mogelijke resultaten op te leveren. Hoe meer succes je met onze hulp hebt, hoe beter dit is voor onze reputatie en het bereiken van onze missie en visie.

Elk bedrijf is anders. Daarom is het belangrijk om de eerste periode te kunnen testen wat wel of niet werkt. De minimale periode van 3 maanden helpt te voorkomen dat je vroegtijdig zou stoppen, voordat je de gewenste resultaten kan behalen.

Ik begrijp niet alle termen!

Het is heel normaal dat je niet alle termen begrijpt of weet waarom je nu precies bepaalde zaken nodig hebt.

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle (technische) termen in verband met je website en online bedrijfsstrategie.

Lees het blogbericht!

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We beseffen dat er voor heel wat bedrijven een financiële drempel is om de stap naar maandelijkse online marketing inspanningen te zetten en het behalen van resultaten uiteraard essentieel is.

“Voor al je online marketing inspanningen, biedt OMNIA Web Agency een oplossing op maat van jouw bedrijf. We doen er alles aan om je bedrijf meetbare resultaten op te leveren.”

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De positieve reviews en resultaten spreken voor zich. We zijn er van overtuigd dat we de juiste partner zijn in de online groei van jouw onderneming. Onze diensten zijn volledig gefocust op het vergroten van JOUW succes.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

 • Vaste, maandelijkse bedragen
 • Persoonlijke aanpak
 • Focus op resultaat
 • Sublieme service
 • Ongezien hoge flexibiliteit en begrip voor elke situatie. We vinden een oplossing die bij jou past!
 • Passie en specialisatie in webdesign & online marketing

Plan direct je gratis en vrijblijvende Strategie Sessie en laat je overtuigen.