OMNIA Web Agency SOCIAL MEDIA MARKETING

Op deze pagina ontdek je waarom social media marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

OMNIA Web Agency

Social Media Marketing

Op deze pagina ontdek je waarom social media marketing niet mag ontbreken aan je online marketing strategie en welke diensten we aanbieden om je hierbij te ondersteunen.

Introductie tot Social Media Marketing

Als je meer wilt halen uit je website dan enkel een online visitekaartje waar je potentiële klanten naar kan verwijzen, dan zijn maandelijkse inspanningen nodig. Naast het onderhouden van de website “achter de schermen”, moet je ook actief inzetten op online marketing. Alleen zo kan je je website omvormen tot een betrouwbare bron van nieuwe contacten én klanten. Elke “kost” die je hierbij hebt, is eigenlijk een investering, met de bedoeling om er meer (waarde) uit te halen dan wat je betaalde.

Wat is social media marketing?

Social(e) media marketing (afgekort SMM) bestaat uit twee delen:

 • Enerzijds het uitbouwen van je sociale media accounts. Dat betekent regelmatig berichten posteninteractie creëren met je volgers/geïnteresseerden en op deze manier actief werken aan het vergroten van je online zichtbaarheid en het bereiken van nieuwe klanten.
 • Anderzijds het bereiken van meer (potentiële) klanten via advertentie campagnes. Dit kan op heel wat verschilende manieren en voor het bereiken van allerlei doelen. Zo kan het bijvoorbeeld de bedoeling zijn om op deze manier meer mensen op je e-maillijst te krijgen, of om meer likes en volgers te krijgen op je pagina. Of om je merkbekendheid te vergroten,…

Een combinatie van beide methodes is steeds aangewezen om zowel op korte als op lange termijn de best mogelijke resultaten te halen op een voordelige manier.

Waarom zijn maandelijkse inspanningen noodzakelijk?

België telt maar liefst 8.36 miljoen mensen die sociale media gebruiken. Dit is zo’n 72% van de bevolking. De komende jaren zal dit aantal verder blijven toenemen (bron). De penetratiegraad van sociale media zal verder doorstijgen naar zo’n 75% de komende jaren (bron). In Nederland zien we gelijkende cijfers.

Gezien het enorme aantal mensen in België en Nederland die social media (bijna) dagelijks gebruiken, is dit een zeer belangrijk marketing kanaal om op in te zetten.

Je doelgroep is meer dan waarschijnlijk aanwezig op één of meerdere sociale media. Welke dit precies zijn, hangt af van je niche. Daarover lees je hieronder meer.

Om een blijvende groei te zien in je bereik en resultaten met social media marketing, is het essentieel dat je hier op maandelijkse basis op inzet. Hoe intensief je dit doet en de verhouding tussen “gewone” posts en advertenties, hangt voor een zeer groot deel af van wat je concurrentie doet.

De oplossing: OMNIA SMM Packages

We bieden diensten aan om je social media bereik te vergroten op Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en Twitter. Dit zijn de meest populaire sociale media platformen in zowel België als Nederland.

Tijdens stap 3 van onze Online Marketing Campagne, voeren we onderzoek uit over het gebruik van sociale media bij jouw concurrenten.

In deze fase doen we ook onderzoek naar op welke social media, los van wat je concurrentie doet, je doelgroep het meeste aanwezig is. We gebruiken hiervoor verschillende handige tools.

Ontdek onze pakketten hieronder, of plan direct een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie in met Senne Trenson, oprichter en CEO van OMNIA Web Agency.

OMNIA SMM Kickstart Package

Wat is het?

De Online Marketing Campagne is ontworpen als algemeen fundament van elke online succes strategie van onze klanten. Deze bevat dus nog niet de bouwstenen van elke online marketing vorm: SEO Marketing, Social Media Marketing (SMM), eMail Marketing, Reputatie Marketing.

Om de finale bouwstenen hieraan toe te voegen, hebben we voor elk luik een bijhorend “Kickstart Package” ontworpen. In dit pakket zorgen we voor de finale bouwstenen die nodig zijn om maximale resultaten te kunnen behalen wanneer we starten met de maandelijkse werken.

Elk Kickstart Package is uiteraard een éénmalige (opstart)kost.

Wat is inbegrepen?

 • Status-quo bepalen*
 • Doelstellingbepaling*
 • Concurrentieanalyse*
 • Brainstormsessie & strategiebepaling
 • Social Media Marketing Consultancy
 • Opstart Promotie Campagne (maand 1)
 • Opstart Chatbot Marketing
 • Opstart Social Media**

*Inbegrepen in Online Marketing Campagne
**Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter

v.a. € 445.00

v.a. € 445.00

OMNIA SMM Packages

€ 345.00/mnd

€ 345.00/mnd

€ ?/mnd

€ ?/mnd

€ 895.00/mnd
€ 895.00/mnd

BRONZE SMM PACKAGE

Welke resultaten kan je behalen?

Dit pakket is ontworpen met de bedoeling om je een instap formule aan te bieden voor het managen van 2 social media accounts alsook het uitvoeren van één promotie campagne per maand. We werken altijd met Facebook Messenger Marketing (Chatbot Marketing), wat ons zeer uniek maakt en jou extra voordelen oplevert.

Dankzij deze combinatie mag je al vanaf de eerste maand resultaten verwachten. Dankzij de Social Media Marketing Consultancy die je ontvangt bij het Kickstart Package, heb je bovendien zelf de nodige kennis om je sociale media op een goede manier te managen. Daarom kan je bovenop de werken die wij voor je uitvoeren ook zelf extra posts plaatsen. Dit is uiteraard volledig optioneel.

Voor wie is het?

Als je professionele hulp wenst bij de uitbouw van de juiste sociale media accounts voor je bedrijf, in een zeer betaalbare formule, dan is dit pakket voor jou. Neem je graag zelf nog de tijd om interessante posts te plaatsen? Wil je de mogelijkheid hebben om deze door een expert te laten nakijken? In al deze gevallen kan het BRONZE SMM Package je helpen om je doelen te bereiken.

Plan je GRATIS Strategie Sessie nu in, zodat je ons meer kan vertellen over je bedrijf en we je verder kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

Wat is inbegrepen?

 • Strategie Call aan het begin van elke maand
 • Goedkeuring van content door klant
 • Chatbot Marketing
 • BASIC SMM Management*
 • BASIC SMM Promotie*
 • BASIC SMM Rapportage*

*Ontvang alle details op aanvraag.
**Exclusief advertentiebudget, aangeraden minimum van € 10.00/dag/advertentie (incl. btw)

CUSTOM SMM PACKAGE

Wat houdt dit pakket in?

Het CUSTOM SMM Package biedt je de mogelijkheid om samen met ons en via een combinatie van Individuele Diensten een strategie op maat te ontwikkelen.

Op deze manier kan je de keuze maken voor een nog voordeligere bundel, of je kan ervoor kiezen om nog meer in te zetten op sociale media marketing dan het GOLD SMM Package. Alles is mogelijk.

Neem zeker contact met ons op, of boek direct een GRATIS online Strategie Sessie in, zodat we jouw project kunnen bespreken. We adviseren je graag verder.

GOLD SMM PACKAGE

Welke resultaten kan je behalen?

Het GOLD SMM Package is ons Social Media Marketing paradepaardje. Dit is de formule waarme we je de beste resultaten kunnen opleveren.

Wanneer je voor dit pakket kiest, verbinden we ons ertoe om je maandelijks heel wat nieuwe waardevolle leads, volgers en interacties te bezorgen, mensen die zowel op korte termijn als op langere termijn kunnen converteren naar klanten voor je onderneming.

Er kan hier geen exact getal worden opgeplakt. Dit is namelijk zeer afhankelijk van je niche en andere externe factoren. Maar wees gerust: ons hoogste online marketing pakketten zijn steeds samengesteld met een combinatie van diensten waarvan we zeker zijn dat ze heel mooie resultaten opleveren voor onze klanten!

Voor wie is het?

Doordat we op alle 5 van de meest populaire sociale media accounts inzetten, met maximaal 3 promotie campagnes per maand, is dit pakket ideaal voor wie zijn of haar social media marketing volledig wenst uit te besteden. Al heb je uiteraard nog steeds de mogelijkkheid om ook zelf nog te managen, en gebeuren heel wat zaken in samenspraak met jou. Zo kan jij je 100% blijven focussen op de activiteiten die je graag doet en waar je het beste in bent.

Dergelijke actieve sociale media is ook een zeer sterk “social signal” voor zoekmachines. Dat betekent dat je twee vliegen in één klap vangt. Je bouwt een actieve interactie uit met je klanten en potentiële klanten, en tegelijk werk je ook aan de zichtbaarheid van je website.

Zoals steeds, doen we enkel de aanbeveling voor dit pakket wanneer we zeker zijn dat JIJ hier het nodige voordeel uit zal halen. Het is onze missie om al onze klanten meetbare resultaten, meer groei en een sterkere positie ten opzichte van concurrenten op te leveren.

We ondersteunen je graag bij de online transitie van je onderneming via 4 van de belangrijkste online marketing luiken.

We helpen je met plezier bij het bepalen van de beste strategieën voor je onderneming en doelen. Reserveer direct een gratis (en vrijblijvende) Strategie Sessie.

Wat is inbegrepen?

 • Strategie Call aan het begin van elke maand
 • Goedkeuring van blog content door klant
 • Chatbot Marketing
 • PRO SMM Management*
 • PRO SMM Promotie**
 • Concurrentieanalyse
 • PRO SMM Rapportage*

*Ontvang alle details op aanvraag.
**Exclusief advertentiebudget, aangeraden minimum van € 10.00/dag/advertentie (incl. btw)

OMNIA INDIVIDUELE DIENSTEN

We bieden een mooi aanbod Individuele Diensten aan die ons toestaan om klanten diverse, goede resultaten op te leveren in kader van hun Social Media Marketing. We bezorgen je graag alle details op aanvraag, nadat we een GRATIS en vrijblijvende Strategie Sessie gehad hebben.

De beste online marketing strategieën zijn deze waarbij op heel wat verschillende strategieën wordt ingezet. Tijdens deze gratis kennismaking, luisteren we naar je om een advies te geven op maat van je bedrijf, uitdagingen, doelen en noden.

Dit is gratis en vrijblijvend advies waarmee je altijd iets bent – los van je beslissing om met ons samen te werken.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik korting krijgen?

We zijn ervan overtuigd dat we voor elk van onze diensten een correcte prijs hanteren. Daarom geven we niet “zomaar” een korting.

Het is wel zo dat ons CUSTOM SMM Package volledig op maat kan samengesteld worden. Hierbij kan je een vaste korting krijgen, op basis van het maandelijks bedrag.

We bespreken steeds jouw budget, welke doelstellingen je hebt, en hoe we deze het beste kunnen behalen.

contacteer ons of boek direct een gratis Strategie Sessie, zodat we je verder kunnen adviseren.

Hoe zit het met BTW?

Alle bedragen op de website zijn steeds exclusief btw. Meer details vind je ook in onze voorwaarden.

Betaal ik zelf de advertenties?

Als deel van je maandelijkse factuur, zal je zien dat we een “Marketing Krediet” aanrekenen. Dit is het bedrag dat we tijdens  de maandelijkse Strategie Call afspreken. Je hoeft je hierover verder geen zorgen te maken, wij zorgen voor de betaling aan het sociale media platform. Dit is een extra service waarvoor we niks aanrekenen.

Kan ik Advertentie Krediet verliezen?

Het kan zijn dat we iets meer of minder Advertentie Krediet gebruiken dan wat je aan het begin van de maand betaald hebt.

Als er een overschot is, dan wordt dit overgedragen naar de volgende maand. Je verliest dit dus nooit!

Als we meer hebben uitgegeven, dan verrekenen we dit op de volgende factuur, of bezorgen we je een tussentijdse factuur. Dit is afhankelijk van wat we overeenkomen.

Is er een garantie?

Een garantie bieden op welke specifieke resultaten je mag verwachten, is altijd moeilijk bij online marketing. Er zijn heel wat externe factoren die hier invloed op hebben.

Toch, bieden we je onder voorwaarden een mooie garantie op concrete resultaten.

Welke dit precies zijn, bespreken we graag persoonlijk na een gratis Strategie Sessie.

Indien we de vooropgestelde doelen niet behalen, kan je vervroegd uit de overeenkomst stappen en krijg je een deel van je geld terug.

In dat geval behoud je sowieso alle inspanningen, alle posts en alles wat we doorheen de maanden voor je hebben uitgebouwd. Dit betekent dat je áltijd mooie resultaten zal zien en je niks te verliezen hebt.

Hoelang loopt een overeenkomst?

Tenzij anders afgesproken, gelden overeenkomsten steeds voor minimaal één jaar.

Wanneer je enkel voor social media marketing kiest (zonder dit te combineren met andere online marketing diensten), kan je na één jaar de overeenkomst wél maandelijks opzeggen.

Bovendien kunnen we altijd uitzonderingen toestaan in geval van bijzondere omstandigheden. Flexibiliteit is één van onze kernwaarden. 

Ik begrijp niet alle termen!

Het is heel normaal dat je niet alle termen begrijpt of weet waarom je nu precies bepaalde zaken nodig hebt.

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle (technische) termen in verband met je website en online bedrijfsstrategie.

Blogbericht lanceert binnenkort!

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We beseffen dat er voor heel wat bedrijven een financiële drempel is om de stap naar maandelijkse online marketing inspanningen te zetten en het behalen van resultaten uiteraard essentieel is.

“Voor al je online marketing inspanningen, biedt OMNIA Web Agency een oplossing op maat van jouw bedrijf. We doen er alles aan om je bedrijf meetbare resultaten op te leveren.”

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De positieve reviews en resultaten spreken voor zich. We zijn er van overtuigd dat we de juiste partner zijn in de online groei van jouw onderneming. Onze diensten zijn volledig gefocust op het vergroten van JOUW succes.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

 • Vaste, maandelijkse bedragen
 • Persoonlijke aanpak
 • Focus op resultaat
 • Sublieme service
 • Ongezien hoge flexibiliteit en begrip voor elke situatie. We vinden een oplossing die bij jou past!
 • Passie en specialisatie in webdesign & online marketing

Plan direct je gratis en vrijblijvende Strategie Sessie en laat je overtuigen.

 • Contactgegevens

  Gelieve hier enkele (contact)gegevens in te vullen. Geen zorgen, alle gegevens die je hieronder invult, worden met zorg behandeld.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.