OMNIA Web Agency

OMNIA Web Agency WEB PACKAGE

We bouwen je website op basis van een volledig gepersonaliseerd totaalpakket dat is afgesteld op jouw huidige (financiële) situatie, vereisten en doelen: het CUSTOM WEB Package.

Gebruiksvriendelijk

Ook vandaag nog zijn er te veel websites die niet enkel een onaantrekkelijk design hebben, maar daarbovenop totaal gebruiksonvriendelijk zijn. Bij OMNIA Web Agency garanderen we jou een website die logisch gebouwd is met zowel de eindgebruiker als een maximale conversie voor het bedrijf in gedachten.

Webdesign op maat,

We kijken samen naar jouw wensen. Heb je al bepaalde ideeën? Of geef je ons carte blanche? Alles kan. We bieden je een webdesign op maat van jou en jouw bedrijf. Het eindresultaat is steeds een aantrekkelijk en uniek design dat er op alle toestellen goed uitziet en volledig gepersonaliseerd is dankzij drie revisies.

Focus op snelheid,

Stel je voor: je bent naar iets op zoek, klikt op een link, waarna je op een zeer traag ladende website uitkomt. Wat doe je? Wellicht keer je gewoon terug en ga je op zoek naar een concurrent die wél een snelle(re) website heeft. Niet alleen jij als gebruiker, maar ook Google vindt snelheid zeer belangrijk.

Geliefd door Google,

Het webdesign op zich is voor OMNIA Web Agency steeds slechts een deel van het werk. Al onze websites, zonder uitzondering, bevatten basisingrediënten voor vindbaarheid in Google (SEO). Zo vergroot je, onafhankelijk van je budget, opnieuw jouw kansen om boven je concurrenten uit te komen.

Full Service,

Het is onze missie om de zorgen van onze klanten te verminderen. We nemen, indien gewenst, alle werken tijdens de website ontwikkeling voor jou uit handen. We gaan aan de slag met een minimale tijdsinvestering van jouw kant. Wil je nadien zelf bepaalde wijzigingen kunnen uitvoeren? Ook dat is mogelijk!

Voor KMO’s.

Wij bieden alles wat je nodig hebt als KMO om je bedrijf te laten groeien met behulp van de digitale wereld. We geven je bedrijf een “oneerlijk” voordeel ten opzichte van concurrenten. Om dit te bereiken, combineren we subliem webdesign met online marketing. Plan nu je gratis Strategie Sessie.

CUSTOM WEB Package

Wat is het?

Je website is de kern van jouw online business identiteit. Het is de plaats waar je bezoekers en prospecten gaat omvormen naar klanten voor je bedrijf. Het is in veel gevallen het eerste contactpunt en is daarom de ultieme kans op het maken van een goede eerste indruk.

En het maken van een goede indruk is exact waar wij jou mee kunnen helpen, door het ontwikkelen van een aantrekkelijke, op maat gemaakte en geoptimaliseerde website voor jouw bedrijf. Hieronder vind je een opsomming van alles wat is inbegrepen in élk CUSTOM Package.

Verder heb je de keuze tussen 5 Categorie Upgrades en alle Individuele Diensten die nodig zijn om de website volledig te personaliseren en aan te passen aan jou en jouw bedrijf.

Nog niet overtuigd? Ontdek dan hier de top 10 redenen waarom elke KMO een professionele website nodig heeft.

Wil je een betaalbare, professionele website laten ontwikkelen door een partner waarop je kan rekenen? Zoek dan niet verder. Bereken direct via onze website prijs calculator de totale prijs van je website. Je bent ook welkom tijdens een gratis Strategie Sessie, zodat we elkaar kunnen leren kennen en we jouw project (vrijblijvend) kunnen bespreken.

v.a. € 995.00

v.a. € 995.00

Wat is inbegrepen?

 • WordPress webdesign op maat: gegarandeerd volledig naar wens
 • Responsive webdesign
 • Gebruiker gefocust (UX/UI)
 • Tot 15 pagina’s**
 • Drie revisies
 • Contact sectie
 • Koppeling naar sociale media
 • Aangepaste 404 pagina
 • Voldoet aan GDPR vereisten
 • BASIC Snelheidsoptimalisatie*
 • BASIC Online Marketing*
 • BASIC Websiteanalyse*
 • BASIC Consultancy*
 • BASIC Beveiliging*
 • Betalingsplan op maat
 • Gezamenlijke brainstormsessie
 • Toegang OMNIA App
 • Volg de website tijdens de ontwikkeling
 • Uitgebreide vermelding in ons portfolio
 • Steeds in combinatie met CUSTOM Service Package

*Upgrade mogelijk voor elke categorie naar ADVANCED of PRO.
**Sector standaard is slechts 5 pagina’s!

OMNIA INDIVIDUELE DIENSTEN

Hieronder vind je een overzicht van enkele populaire opties die je kan kiezen in combinatie met onze WEB Packages.

Extra Functionaliteiten

Prijs op aanvraag (per project)

Fotografie

Richtprijs: € 480.00 (volledig project)

Uurtarief voor updates, aanpassingen,...

€ 45.00/uur

Update Service Bundel (18 mnd geldig)

 • 2u: € 87.75 (2.5% korting)
 • 5u: € 213.75 (5% korting)
 • 10u: € 416,25 (7.5% korting)
 • 15u: € 607.50 (10% korting)
 • 20u: € 787.50 (12.5% korting)
 • +20u: 15% korting

Schrijven websiteteksten

€ 0.10/woord

Logo Design

€ 195.00

Volledig grafisch design

€ 350.00 (richtprijs)

WP Consultancy

 • Prijs: € 195.00
 • 3 uur (max) online uitleg
 • Gids/Video met instructies
 • Zelf foto's/teksten beheren
 • Berichten schrijven (via template)
 • Hoe teksten optimaliseren

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Kan ik korting krijgen?

We zijn ervan overtuigd dat we voor elk van onze diensten een correcte prijs hanteren. Daarom geven we niet “zomaar” een korting.

Wél is er in specifieke gevallen een korting mogelijk.

Als je een bestaande website hebt, geven we een korting op basis van de mate waarin we de bestaande website kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van de nieuwe (bv. qua opbouw, teksten, vormgeving). Dit zal tussen de € 100.00 – € 200.00 zijn.

Vervolgens, als een manier om je aan te moedigen om te investeren in online marketing, krijg je een speciale korting als je upgradet naar PRO Online Marketing. Dit ontvang je in de vorm van Credits die je kan gebruiken voor onze Online Marketing Diensten (berekend na de laatste WEB Package factuur).

Hoe zit het met BTW?

Alle bedragen op de website zijn steeds exclusief btw waar deze van toepassing is. Meer details vind je ook in onze voorwaarden.

Wat zijn de jaarlijkse kosten?

Bij elk CUSTOM WEB Package hoort ook een CUSTOM Service Package. Dit begint al vanaf € 95.00 per jaar en kan oplopen afhankelijk van de gekozen Categorie Upgrades en Individuele Diensten.

Je kiest zelf of je per maand of per kwartaal betaalt.

Wat wordt er van de klant verwacht?

Dit is afhankelijk van of je al dan niet voor bepaalde Full Service opties kiest, zoals copywriting, foto sourcing en professionele fotografie voor op je door ons ontwikkelde website.

Kies je niet voor deze opties? Dan verwachten wij dat je alle teksten zo snel mogelijk en volgens afspraak aan ons bezorgt. Teksten en foto's zijn een essentiële vulling voor elke website, en vaak wordt het design ook hierrond gebouwd. Het is dus van groot belang dat deze zo snel mogelijk aan ons bezorgd worden, zodat we hiermee aan de slag kunnen.

Kies je wel voor de Full Service opties? Dan kan zowel het schrijven van professionele teksten als online foto sourcing, als het nemen van professionele foto's van jouw producten, bedrijf, team enz. voor jou uit handen genomen worden. Je hoeft je dan nergens zorgen over te maken. Wij doen alles voor jou met slechts de meest essentiële input van jouw kant uit.

Kan ik mijn WEB Package later upgraden?

Als je nu nog geen nood hebt aan bepaalde upgrades, dan kan je deze later alsnog toevoegen wanneer je situatie zou veranderen.

Houd er wel rekening mee dat de tarieven dan een stuk hoger zullen liggen. We houden alles zo laag mogelijk tijdens de initiële ontwikkeling van de website. Als we achteraf upgrades moeten doorvoeren, geeft dit vaak veel meer werk.

Denk dus goed na voor je beslist. Je kan eenvoudig en snel online een eerste prijsberekening maken en vervolgens een persoonlijk gesprek aanvragen (Strategie Sessie). Dan bekijken we alles samen en adviseren we je graag verder.

Hoelang duurt mijn webproject?

De volledige ontwikkeling van een website op maat, van begin tot eind, neemt heel wat tijd in beslag. We houden hier rekening met een minimum van 50-60 werkuren. Dit is puur voor het designen van je website en optimaliseren van de pagina’s, exclusief de revisies.

We moeten natuurlijk ook rekening houden dat niet al dit werk opeenvolgend kan verlopen. Een vlotte communicatie tussen jou en ons en het vlot aanleveren van alle nodige informatie, afbeeldingen, teksten,… zijn heel belangrijke aspecten om het webproject sneller te kunnen afronden. Je moet rekening houden dat het minimum 4 weken duurt voordat een eerste versie van de website klaar is en 6-8 weken voordat we de website kunnen lanceren.

Houd rekening met een langere termijn indien je gekozen hebt voor de Online Marketing Campagne. Deze duurt ongeveer 4 weken in totaliteit.

Ik begrijp niet alle termen!

Het is heel normaal dat je niet alle termen begrijpt of weet waarom je nu precies zaken zoals webhosting, een domeinnaam, een CDN, professionele mailbox,... nodig hebt.

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle (technische) termen in verband met je website en online bedrijfsstrategie.

Lees het blogbericht!

Waarom OMNIA Web Agency kiezen?

We verstaan dat het kiezen van een partner voor je website en online marketing een moeilijke en zeer belangrijke keuze is. Voor ons bestaat er echter geen twijfel.

"Wil je een professionele partner voor je website en online marketing? OMNIA Web Agency is de enige juiste keuze!"

Een korte blik op ons Portfolio is al voldoende om aan te tonen waarom je niet verder hoeft te zoeken. Onze websites zijn uniek, aantrekkelijk, hebben een groot gebruiksgemak en zijn aangepast aan elke huisstijl.

We hebben ook 5 sterren reviews en resultaten die dit verder ondersteunen.

We versterken onze positie verder dankzij ons uniek aanbod diensten die steeds gefocust zijn op JOUW succes.

We onderscheiden ons op heel wat gebieden:

 • Betaalbare, transparante pricing
 • 15 pagina's standaard inbegrepen (uniek in de sector)
 • Altijd op maat gemaakt, responsive webdesign
 • Zeer hoge flexibiliteit - We zoeken samen naar een oplossing die bij jou past!
 • Specialisatie in webdesign & online marketing
 • ...

Plan direct een gratis en vrijblijvende Strategie Sessie in, zodat we jouw project kunnen bespreken. Of bereken zelf de kostprijs via onze website calculator.