Webdesign & online marketing termen

Webdesign & online marketing termen

Als (online) marketeer is het belangrijk om zo veel mogelijk termen te gebruiken die voor iedereen verstaanbaar zijn. Dit is echter niet altijd mogelijk. Daarom hebben we dit blogbericht geschreven om je kennis te laten maken met de belangrijkste webdesign en online marketing termen. Wil je jouw bedrijf laten groeien online? Dan is dit artikel zeker interessant voor jou.

read more
Heeft jouw bedrijf een blog nodig?

Heeft jouw bedrijf een blog nodig?

De stap naar een professionele website is essentieel voor elk bedrijf. Maar wat als je meer wilt dan enkel een online visitekaartje? Dan kan een blog je helpen bij het realiseren van je marketing doelstellingen. Lees verder als je wilt weten waarom JIJ een blog nodig hebt, waarover je kan schrijven, wat je moet vermijden en nog meer.

read more
Wat is een CDN?

Wat is een CDN?

In dit artikel ga ik het hebben over een belangrijke vakterm in de wereld van websites en snelheidsoptimalisatie. Ik heb het over “CDN”. Dit staat voor Content Delivery Network. Maar wat is dit nu precies, welke voordelen zijn eraan verbonden voor jouw website en heb je dit nodig? Lees verder om een antwoord op deze vragen te krijgen.

read more
Introductie tot SEO

Introductie tot SEO

SEO, ofwel Search Engine Optimisation, omvat alle inspanningen die nodig zijn om jouw website hoger in Google (en andere zoekmachines) te krijgen. Indien je maximaal wilt inzetten op de mogelijkheden van de digitale wereld, mag dit niet ontbreken aan jouw marketinginspanningen. Lees snel verder om hier meer over te weten te komen.

read more
Wat is WordPress?

Wat is WordPress?

Wij werken uitsluitend met WordPress voor de ontwikkeling van al onze websites. Het is een platform dat zowel voor ons als voor jou en je bedrijf heel wat voordelen biedt ten opzichte van alternatieven. Wat dit precies is, wat de voordelen ervan zijn, de typische eigenschappen van elke WordPress website, en meer, ontdek je in dit blogbericht.

read more
Hoe belangrijk is een snelle website?

Hoe belangrijk is een snelle website?

Beeld je even in: na een zoekopdracht in Google, klik je op een link die er veelbelovend uit ziet. De titel is aantrekkelijk, en je denkt op deze site een antwoord te vinden op je vraag. Echter, je ziet gewoon een wit scherm, en een website die blijft laden… In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het belang van een snelle website. Als bonus krijg je ook 5 waardevolle tips!

read more
Heb jij een website nodig?

Heb jij een website nodig?

In dit artikel krijg je een antwoord op de vraag of jij/jouw bedrijf wel een website nodig heeft. Ik heb het over de 10 belangrijkste voordelen die voor zo goed als élk bedrijf (groot of klein) verbonden zijn aan het hebben van een (goede) website. Hoe kan jouw website zowel je winst verhogen als je kosten doen dalen? Ten slotte beantwoord ik een aantal veelgestelde vragen.

read more