Kan ik in 30 minuten nagaan wat je bedrijf nodig heeft en hiervoor een oplossing bieden?

gratis online Strategie Sessie: De eerste stap naar een succesvolle samenwerking

Beste ondernemer

Vandaag geef ik jou de kans om een volledig gratis Strategie Sessie te boeken met mij persoonlijk. Hieraan zijn geen verdere verplichtingen verbonden.

Het is een kans om elkaar voor de eerste keer (online) te ontmoeten, jouw grootste uitdagingen te bespreken en op zeer korte tijd (30 minuten) te bepalen hoe en of ik jou hiermee kan helpen. Na dit gesprek bezorg ik je, indien gewenst, een Persoonlijk Voorstel.

Ik heb OMNIA Web Agency opgestart met een zeer duidelijke focus: KMO's helpen om te groeien en sterker te worden met behulp van subliem webdesign en online marketing. Dit is mijn passie. Mijn missie.

De voorbije jaren is gebleken hoe belangrijk een online bedrijfstransitie is voor elke KMO. Wie beslist om hierop in te zetten, staat gegarandeerd sterker. Wat er ook gebeurt.

Mijn passie en expertise zal je meteen voelen wanneer we ons eerste gesprek hebben. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw bedrijf, jouw doelstellingen, uitdagingen en wat ik kan doen om je hiermee te helpen.

Ik raad je ten sterkste aan om meteen een Strategie Sessie in te boeken. Doordat het online is, hoef je zelfs je huis of kantoor niet te verlaten. Het is bovendien volledig vrijblijvend, en ik geef je advies waar je iets mee bent, wat je ook beslist.

Senne Trenson
OMNIA Web Agency
Oprichter & Bezieler

"Senne anticipeert, brengt ideeën aan, neemt initiatieven die op maat van mijn coachingspraktijk afgestemd zijn. Het is fantastisch om samen te werken met zo'n professioneel iemand. Hartelijke dank voor jouw input."

- Barbara De Schrijver, Soulbalance Coaching

Dit is hoe het gesprek zal verlopen:

Jouw verhaal

Mijn doel is om op het einde van de Sessie PERFECT te weten met welke Diensten we jou het beste kunnen vooruit helpen. Daarom ligt de focus volledig op jou. Je vragen, (groei)ambities, uitdagingen,...

Consultancy

Gebaseerd op jouw input, geef ik je persoonlijke tips in verband met webdesign en online marketing.

Berekening

In minder dan 30 minuten weet je precies hoe we je van dienst kunnen zijn en welke resultaten mogelijk zijn. Met behulp van onze website prijs calculator stellen we een (vrijblijvend) pakket op maat samen.

Opvolging

De eerste stap is gezet. Wat nu? We maken concrete afspraken voor de volgende stappen richting een duurzame samenwerking.

Plan nu je GRATIS Strategie Sessie. Ik kan wekelijks slechts een beperkt aantal afspraken inplannen.