Kan ik in 30 minuten nagaan wat je bedrijf nodig heeft en hiervoor een oplossing bieden?

gratis online Strategie Sessie: De eerste stap naar een succesvolle samenwerking

Beste ondernemer

Vandaag geef ik jou de kans om een volledig gratis Strategie Sessie te boeken met mij persoonlijk. Hieraan zijn geen verdere verplichtingen verbonden.

Het is een kans om elkaar voor de eerste keer (online) te ontmoeten, jouw grootste uitdagingen te bespreken en op zeer korte tijd (slechts 20 à 30 minuten) te bepalen hoe en of ik jou hiermee kan helpen.

Ik heb OMNIA Web Agency opgestart met een zeer duidelijke focus: KMO’s helpen om te groeien en sterker te worden met behulp van subliem webdesign en online marketing. Dit is mijn passie. Mijn missie.

In 2020 is gebleken hoe belangrijk een online bedrijfstransitie is voor elke KMO. Wie beslist om hierop in te zetten, staat gegarandeerd sterker. Wat er ook gebeurt.

Mijn passie en expertise zal je meteen voelen wanneer we ons eerste gesprek hebben. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw bedrijf, jouw doelstellingen, uitdagingen en wat ik kan doen om je hiermee te helpen.

Ik raad je ten sterkste aan om meteen een Strategie Sessie in te boeken. Zo geven we elkaar een half uur de tijd om te achterhalen of er een “match” is. Doordat het online is, hoef je zelfs je huis of kantoor niet te verlaten. Het is bovendien volledig vrijblijvend, en ik geef je advies waar je iets mee bent, wat je ook beslist.

Senne Trenson
OMNIA Web Agency
Oprichter & Bezieler

“Senne anticipeert, brengt ideeën aan, neemt initiatieven die op maat van mijn coachingspraktijk afgestemd zijn. Het is fantastisch om samen te werken met zo’n professioneel iemand. Hartelijke dank voor jouw input.”

– Barbara De Schrijver, Soulbalance Coaching

Dit is hoe het gesprek zal verlopen:

Jouw verhaal

Doorheen de sessie ligt de focus volledig op jou. Je vertelt me wat je bezig houdt in verband met je bedrijf. Wat zijn je grootste uitdagingen? Welke noden heb je? Wat zijn je (groei)ambities? …

Consultancy

Gebaseerd op jouw input, gaan we het hebben over hoe webdesign en online marketing je kan vooruit helpen. Ik geef je concrete tips waarmee je aan de slag kan.

Aanbeveling

Op basis van het verloop van het gesprek, de informatie die je me gaf en mijn expertise, maak ik jou een aanbeveling.

Opvolging

De eerste stap is gezet. Wat nu? We maken concrete afspraken voor de volgende stappen richting een duurzame samenwerking.

Plan nu je GRATIS Strategie Sessie. Ik kan wekelijks slechts een beperkt aantal afspraken inplannen.