OMNIA Web Agency

OMNIA Web Agency TEAM

Welke meerwaarde bieden we jouw bedrijf? Wat willen we bereiken? En met welk team willen we dit doen? Op deze pagina lees je alles over onze missie, visie en de drijvende kracht achter OMNIA Web Agency.

MissiE

“Met een specialisatie in webdesign en online marketing, leveren we onze klanten innovatieve online diensten aan die we volledig afstemmen op hun bedrijf. Zo zorgen we voor meetbare resultaten, meer groei en een sterkere positie tegenover concurrenten.

Dankzij onder meer een uitmuntende service, persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie, zorgen we steeds voor een zorgeloze en duurzame samenwerking.”

Visie

“Het behalen van de gewenste resultaten voor onze klanten is en blijft onze hoogste prioriteit. We willen hun noden, doelen en uitdagingen perfect begrijpen en hier met onze diensten en strategieën een betaalbare, effectieve oplossing voor aanbieden.

Om een onmisbare schakel te worden in het succes van onze klanten, versterken we ons team uitsluitend met bekwame, gepassioneerde mensen die onze waarden respecteren.”

OMNIA Web Agency
Oprichter & Bezieler

Ik wil je graag welkom heten als (toekomstige) klant bij OMNIA Web Agency. Met trots, passie en een positieve kijk op de toekomst vertel ik je hier graag wat meer over mezelf en hoe ik – samen met mijn team – een belangrijke bijdrage kan leveren bij het maximaal benutten van de digitale wereld en het bereiken van jouw doelen.

Ik ben gestart met ondernemen op amper 18-jarige leeftijd. Sindsdien heb ik heel wat ervaring en expertise opgedaan in de wereld van webdesign en online marketing. Dit omvat onder meer vaardigheden in SEO, social media marketing, e-mailmarketing, reputatiemarketing,… Het is uit deze luiken dat een passie is ontstaan die uiteindelijk geleid heeft tot de oprichting van OMNIA Web Agency.

Wil je graag meer weten over mij persoonlijk? Dan nodig ik je uit om mijn persoonlijke website eens door te lezen.

Er zijn twee zeer belangrijke vragen die ik hier wil beantwoorden. Waarom heb ik OMNIA Web Agency gelanceerd en hoe kan ik jou van dienst zijn?

Na heel wat doorzetting en het nemen van de nodige actie, kwam mijn allereerste website online in april 2016. Nu, ruim 5 jaar later, mag ik me een echte expert noemen in webdesign en heb ik reeds meer dan 10 websites gelanceerd, waaronder een complexe ledenwebsite.

Ik maak hiervoor gebruik van het populaire content management system (CMS) genaamd “WordPress“. In 2022 ligt WordPress aan de basis van meer dan 40% van alle websites, dat komt neer op zo’n 700 miljoen websites. Deze cijfers stijgen jaarlijks.

Door me alsmaar meer te verdiepen in webdesign en online marketing, merkte ik op hoeveel bedrijven vandaag nog steeds een verouderde website hebben en niet inzetten op wat de digitale wereld te bieden heeft.

Na onderzoek bleek dat KMO’s dit soms niet doen omdat ze geen wens hebben om hun zaak verder te laten groeien. Of zij halen hun klanten uitsluitend uit offline verwijzingen.

Heel vaak, gaat het echter over een gebrek aan kennis over wat mogelijk is, wil de zaakvoerder er geen tijd in investeren of is er een te beperkt budget om in online marketing te investeren. Hierop wil ik een antwoord bieden, via de kernwaarden van OMNIA Web Agency:

Innovatieve diensten met een ongeëvenaarde service, eerlijke prijzen, maximale transparantie en één duidelijke focus; onze klanten meetbare resultaten, meer groei en een sterke concurrentiële positie opleveren. Dát zijn onze kernwaarden.

Klinkt dit als iets wat jouw onderneming nodig heeft? Claim dan zo snel mogelijk jouw GRATIS en volledig vrijblijvende Strategie Sessie.

Lees hier wat klanten over OMNIA Web Agency te zeggen hebben.

OMNIA Freelance Team

Uiteraard sta ik er niet alleen voor. Bij de lancering heb ik reeds een team van freelancers samengesteld die mijn eigen vaardigheden verder aanvullen en me bijstaan bij het bereiken van OMNIA Web Agency’s missie en visie.

Naarmate we groeien, zal dit team verder versterkt worden en zal mijn eigen rol binnen OMNIA Web Agency evolueren. Hoe groot we ook worden, ik zal er persoonlijk voor zorgen dat de kernwaarden steeds intact blijven.

In naam van mezelf en mijn volledige team, mag ik zeggen dat we er alvast naar uitkijken om met jou samen te werken – elk vanuit onze expertise en vakgebieden.

Senne Trenson

Oprichter & Bezieler

Pieter

Graphic Designer

Nils

Social Media Expert

Vincent

Fotograaf

Kenth

Sales Partner

Romina

eMail Expert

Mike

Tekstenschrijver

Netwerk

Diverse Experten