OMNIA Web Agency TEAM

Wat is onze focus? Wat willen we bereiken de komende 10 jaar? En met welk team willen we dit doen? Op deze pagina lees je alles over onze missie, visie en de drijvende kracht achter OMNIA Web Agency.

OMNIA Web Agency

Team

Wat is onze focus? Wat willen we bereiken de komende 10 jaar? En met welk team willen we die toen? Op deze pagina lees je alles over onze missie, visie en de drijvende kracht achter OMNIA Web Agency.

MissiE

“Zo veel mogelijk bedrijven helpen om te groeien en sterker te worden met behulp van de digitale wereld.”

Visie

“Tegen 1 januari 2030 honderd bedrijven helpen om hun jaaromzet te verdubbelen.”

OMNIA Web Agency
Oprichter & CEO

Ik wil je graag welkom heten als (toekomstige) klant bij OMNIA Web Agency. Met trots, passie en een positieve kijk op de toekomst vertel ik je hier graag wat meer over mezelf en hoe ik – samen met mijn team – jou en jouw bedrijf kan en zal bijstaan bij het maximaal benutten van de digitale wereld.

Ik ben gestart met ondernemen op amper 18-jarige leeftijd. Sindsdien heb ik heel wat ervaring en kennis opgedaan in de wereld van digital marketing (SEO, social media marketing, email marketing,…), webdesign, netwerken, public speaking, coaching, blockchaintechnologie, digitale valuta en meer.

Wil je graag meer weten over mijn verhaal als ondernemer? Dan nodig ik je uit om mijn persoonlijke website eens door te lezen.

Er zijn twee zeer belangrijke vragen die ik hier wil beantwoorden. Waarom heb ik OMNIA Web Agency gelanceerd en hoe kan ik jou van dienst zijn?

In april 2016 kwam mijn allereerste website online. Dit niet na een jarenlange opleiding, waarbij je zou leren hoe je een website kan designen met behulp van HTML, CSS, JS, PHP en andere IT-termen. Neen, na het stap-voor-stap volgen van instructievideo’s en het nemen van de nodige actie, was ik in de mogelijkheid om deze eerste website te lanceren na slechts enkele weken. Hoe kan dit? Door het nodige doorzettingsvermogen en met behulp van een content management system (CMS) genaamd “WordPress“.

In 2020 ligt WordPress aan de basis van meer dan 30% van alle websites, dat komt neer op zo’n 75 miljoen websites.

Het ligt in mijn aard om, wanneer ik iets onderneem in mijn leven, me hierin vast te bijten en alles tot in de puntjes uit te werken. Er niet gewoon “goed” in te worden, of “beter”, maar gewoonweg de beste erin te zijn.

Zo ben ik me meer en meer gaan verdiepen in webdesign, WordPress, digital marketing, het schrijven van teksten die aanspreken en geoptimaliseerd zijn voor zowel vindbaarheid in Google, als conversie van de lezer (omvormen naar klanten),… Kortom, alle vaardigheden en kennis die me in staat stellen om jouw bedrijf te helpen groeien met behulp van een verbluffende website, het uitwerken van een diepgaande online bedrijfsstrategie en aanbieden van een onberispelijke service.

Lees hier wat klanten over OMNIA Web Agency te zeggen hebben. >>

Maximale transparantie, eerlijke prijzen die onze diensten voor zo veel mogelijk bedrijven toegankelijk maken, een ongeëvenaarde service en één, zeer duidelijke focus. De jaaromzet én netto winst van onze klanten te verhogen. – Dát zijn de kernwaarden van OMNIA Web Agency.

Klinkt dit als iets wat jouw onderneming nodig heeft? Claim dan zo snel mogelijk jouw GRATIS en volledig vrijblijvende Strategie Sessie.

OMNIA Freelance Team

Uiteraard sta ik er niet alleen voor. Bij de lancering heb ik reeds een team van freelancers samengesteld die mijn eigen vaardigheden verder aanvullen en me bijstaan bij het bereiken van OMNIA Web Agency’s missie en visie.

Naarmate we groeien, zal dit team verder versterkt worden en zal mijn eigen rol binnen OMNIA Web Agency evolueren. Hoe groot we ook worden, ik zal er persoonlijk voor zorgen dat de kernwaarden steeds intact blijven.

In naam van mezelf en mijn volledige team, mag ik zeggen dat we er alvast naar uitkijken om met jou samen te werken – elk vanuit onze expertise en vakgebieden.

Senne Trenson

Oprichter & CEO

Pieter

Graphic Designer

Nils

Online Advertising Expert

Vincent

Fotograaf

Kenth

Sales Partner

Andy

Sales Partner

Mike

Tekstenschrijver

Netwerk

Linkbuilding – Codering – …