Meer info over
Soulmade

Ontwerpatelier Soulmade is ontstaan vanuit Rudy Gowy’s liefde voor eerlijke, tijdloze en eigenzinnige vormgeving dat gemaakt is met een ziel. Het gaat concreet om duurzame, eigentijdse new vintage designobjecten.

OMNIA Web Agency is verantwoordelijk voor het webdesign, rekening houdende met de bestaande huisstijl en specifieke wensen van de zaakvoerder.

Deze website werd gelanceerd begin 2019 en heeft sindsdien enkele tekstuele updates ontvangen.

Soulmade geniet van een instap CUSTOM Service Package inclusief webhosting, domeinnaam en professioneel e-mailadres.

Wat heeft Rudy Gowy over OMNIA Web Agency te zeggen?

De eerste versie van de website was niet 100% zoals ik het in mijn hoofd had. Senne luisterde echter naar mijn wensen en heeft de website volledig op maat aangepast tot deze tot in de kleinste details op punt stond.

Voor een eenmanszaak als de mijne, vond ik de prijs zeer correct in verhouding met de uren en de tijd die in zowel het designen van de website als het optimaliseren ervan werd geïnvesteerd.

Het is ook aangenaam om een jonge ondernemer de kans te kunnen bieden om te groeien, zonder te moeten inboeten op de kwaliteit. In tegendeel. Kortom, ik raad OMNIA Web Agency ten sterkste aan.

Ben jij de volgende?

Ontwerpatelier Soulmade had voorheen reeds een website. Jammer genoeg was deze, na heel wat tijd, geld en moeite, nooit helemaal volgens wens.

Daarom heeft de zaakvoerder bij ons aangeklopt en gevraagd om een gloednieuwe website te ontwerpen.

Zoals blijkt uit zijn getuigenis, is Rudy Gowy zeer tevreden over zijn nieuwe bedrijfswebsite, de samenwerking met OMNIA Web Agency en prijs-kwaliteitverhouding.

Misschien heb jij ook reeds een website die niet volledig geoptimaliseerd is, verouderd is, onaantrekkelijk is,… Of heb je nog geen website voor je bedrijf? In alle gevallen kan je bij ons terecht. Maak zelf een prijsberekening voor je nieuwe website of plan een gratis Strategie Sessie in zodat we je persoonlijk kunnen adviseren.