Meer info over PRco

PRco is gespecialiseerd in de plaatsing van aluminiumconstructies, houten bijgebouwen en op maat gemaakte houten chalets. Bovendien kan je ook bij hen terecht voor renovatie- en betonwerken.

OMNIA Web Agency is verantwoordelijk voor het webdesign, het ontwerpen van hun bedrijfslogo en de ontwikkeling van de huisstijl.

Deze website werd gelanceerd in 2017 en heeft enkele belangrijke design updates en technische updates ontvangen in 2019.

PRco geniet van ons BRONZE Service Package.

Wat heeft Rudy Vandermeeren over OMNIA Web Agency te zeggen?

OMNIA Web Agency heeft mijn website ontworpen, waarbij ik volledige inspraak had en samen de mogelijkheden besproken werden.

Met correcte afspraken en transparante prijzen, zonder verrassingen.

Dankzij de aangeboden Service Packages, hoef ik geen rekening meer te houden met de site; updates, abonnementen en onderhoud zijn hierbij inbegrepen.

Ben jij de volgende?

PRco heeft nu dankzij ons een zeer professioneel online visitekaartje, waar ze hun potentiële klanten naar kunnen verwijzen.

Zoals je kan lezen in hun getuigenis, zijn de zaakvoerders van PRco zeer tevreden over zowel hun website als de gehele samenwerking met OMNIA Web Agency.

Waar wacht je nog op? Bekijk ons aanbod en neem snel contact met ons op, zodat we samen aan jouw project kunnen werken en we je kunnen helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.