Meer info over Soulbalance Coaching

Barbara De Schrijver, zaakvoerster van Soulbalance Coaching, helpt jou om belemmerende patronen in je leven te (h)erkennen en transformeren. Ze helpt je jouw doelen te realiseren, (opnieuw) gelukkig te zijn,…

OMNIA Web Agency is verantwoordelijk voor het webdesign en de ontwikkeling van de huisstijl. In 2020 hebben we samen met Barbara een online marketing plan op maat van haar zaak en budget samengesteld. Ze is goed op weg om haar doelen te bereiken.

Deze website werd gelanceerd in 2018 en wordt regelmatig aangepast met nieuwe content en blogartikelen.

Soulbalance Coaching geniet van een zeer compleet CUSTOM Service Package inclusief webhosting, domeinnaam, professionele e-mail, Website Analytics, monitoring,…

Wat heeft Barbara De Schrijver over OMNIA Web Agency te zeggen?

Een site is het visitekaartje van jouw zaak. Die moet dan ook aansluiten bij jouw product en bij wat je als onderneming wilt uitstralen. Senne begreep zeer snel wat ik nodig had, wat mijn wensen waren. Wat voor mij als klant belangrijk is, is dat ik er kan op rekenen dat mijn webdesigner ervoor zorgt dat mijn site er niet alleen goed uitziet, maar dat hij ook ‘achter de schermen’ alles doet wat nodig is om mensen aan te trekken: snelheid, zichtbaar zijn in de zoekprogramma’s, gevonden worden op woorden …

Daarnaast wil ik ook iemand waar ik kan op rekenen. Een woord is een woord. Een afspraak is een afspraak. Senne bracht me op de hoogte van de stand van zaken en hield zich correct aan de afspraken.

Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding, over de contacten, over de snelheid. Kortom, ik kan OMNIA Web Agency ten zeerste aanraden.

Ben jij de volgende?

De website van Barbara De Schrijver is meer dan enkel een online visitekaartje. Dankzij online marketing inspanningen op maat, haalt ze sublieme resultaten. OMNIA Web Agency is een onmisbare schakel geworden in de groei van Soulbalance Coaching.

Barbara verwijst haar cliënten zelf ook regelmatig door naar haar website en moedigt hen aan om deze te tonen aan andere mensen die baat zouden kunnen hebben bij haar coaching. Het is ook een zeer belangrijke factor voor haar aanwezigheid op sociale media.

Zoals je kan lezen in de getuigenis hiernaast, is de zaakvoerster van Soulbalance Coaching zeer tevreden over zowel haar website als de gehele samenwerking met OMNIA Web Agency.

Waarop wacht je? Bekijk ons aanbod diensten en neem vandaag nog contact met ons op. Wie weet ben jij wel de volgende persoon wiens bedrijf we helpen groeien.