Meer info over Soulbalance Coaching

Barbara De Schrijver, zaakvoerster van Soulbalance Coaching, hielp* mensen om belemmerende patronen in hun leven te (h)erkennen en transformeren, om hun doelen te realiseren, (opnieuw) gelukkig te zijn,…

OMNIGO Web Agency is verantwoordelijk voor het webdesign en de ontwikkeling van de huisstijl. In 2020 hebben we samen met Barbara een online marketing plan op maat van haar zaak en budget samengesteld.

Deze website lanceerde in 2018 en werd* regelmatig aangepast met nieuwe content en blogartikelen.

Soulbalance Coaching genoot* van een zeer compleet CUSTOM Service Package inclusief webhosting, domeinnaam, professionele e-mail, Website Analytics, monitoring,…

*Barbara heeft alle activiteiten stopgezet in 2022. Hierdoor werd de website offline gehaald.

Wat heeft Barbara De Schrijver over OMNIGO Web Agency te zeggen?

Een site is het visitekaartje van jouw zaak. Die moet dan ook aansluiten bij jouw product en bij wat je als onderneming wilt uitstralen. Senne begreep zeer snel wat ik nodig had, wat mijn wensen waren. Wat voor mij als klant belangrijk is, is dat ik er kan op rekenen dat mijn webdesigner ervoor zorgt dat mijn site er niet alleen goed uitziet, maar dat hij ook ‘achter de schermen’ alles doet wat nodig is om mensen aan te trekken: snelheid, zichtbaar zijn in de zoekprogramma’s, gevonden worden op woorden …

Daarnaast wil ik ook iemand waar ik kan op rekenen. Een woord is een woord. Een afspraak is een afspraak. Senne bracht me op de hoogte van de stand van zaken en hield zich correct aan de afspraken.

Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding, over de contacten, over de snelheid. Kortom, ik kan OMNIA* Web Agency ten zeerste aanraden.

*Barbara deelde haar ervaring vóór de naamsverandering van “OMNIA” naar “OMNIGO” die volgde uit de fusie met OMNIGO 360 (zie over ons pagina).

Ben jij de volgende?

De website van Barbara De Schrijver was meer dan enkel een online visitekaartje. Dankzij online marketing inspanningen op maat, verhoogde ze haar zichtbaarheid. OMNIGO Web Agency was een onmisbare schakel geworden voor Soulbalance Coaching.

Barbara verwees haar cliënten zelf ook regelmatig door naar haar website en moedigde hen aan om deze te tonen aan andere mensen die baat konden hebben bij haar coaching. Het was ook een zeer belangrijke factor voor haar aanwezigheid op sociale media.

Zoals je kan lezen in de getuigenis hiernaast, is de zaakvoerster van Soulbalance Coaching zeer tevreden over zowel haar website als de gehele samenwerking met OMNIGO Web Agency.

Waarop wacht je? Bekijk het ruime aanbod van OMNIGO Business en neem vandaag nog contact met ons op. Wie weet ben jij wel de volgende persoon die we helpen groeien naar vrij ondernemerschap.